Muziektherapeut
ZorgAccent

Functieomschrijving

Deze baan klinkt jou als muziek in de oren! Jij weet wat muziek voor mensen in de verpleeghuiszorg kan betekenen en wil dat onze bewoners graag laten ervaren. Jij hebt muzikale ervaring en hebt de kennis om muziek op therapeutische wijze in te zetten. Zin in deze muzikale uitdaging? Kom dan ons team versterken!

Als geen ander weet jij dat muziek een waardevolle bijdrage levert aan het welzijn van cliënten. Je speelt in op de zorgvraag van bewoners en werkt op behandelvraag van arts of psycholoog.
Je adviseert over de inzet van muziek bij cliënten en/of woongroepen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de inhoudelijke ontwikkeling van muziektherapie op de verschillende locaties. Je inspireert cliënten, collega’s en mantelzorgers om zelf ook gebruik te maken van passende muziek.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/muziektherapeut/

 

Functie eisen

Wij vragen van jou affiniteit met de doelgroep, muzikale ervaring en flexibiliteit in zingen en instrumentaal begeleiden. Jij zet muziek doelgericht in bij de behandeling van onze bewoners. Je kunt zelfstandig werken, maar legt met jouw goede communicatieve vaardigheden ook graag de verbinding tussen zorgmedewerkers en betrokken disciplines. Verder ben je in het bezit van:
• een afgeronde hbo-opleiding muziektherapie;
• kennis over muziektherapeutische methodes en technieken en bent in staat deze toe te passen;
• muzikale vaardigheden op meerdere instrumenten;
• een registratie als vaktherapeut of bereidheid tot een registratietraject;
• een rijbewijs en auto.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/muziektherapeut/

Inschaling

• waardering van cliënten, familie en collega’s;
• je maakt onderdeel van het behandelteam psychosociaal;
• een kans om te werken in een inspirerend team en volgens de nieuwste ontwikkelingen;
• inschaling volgens de CAO VVT FWG 50;
• een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%, opbouw van een goed pensioen via PFZW en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/muziektherapeut/

Bijzonderheden

Je gaat aan de slag bij ZorgAccent. ZorgAccent heeft verschillende locaties in de omgeving van Twente o.a. Hellendoorn, Nijverdal en Den Ham. Je komt te werken in een hecht team van vier enthousiaste muziektherapeuten die op de verschillende locaties werkzaam zijn, maar altijd een gezamenlijk overlegmoment in de week hebben.

Heb je nog vragen of wil je nog een nadere toelichting of vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met: [email protected] of 06-30377915.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/muziektherapeut/

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Muziektherapeut
Publicatiedatum 04-11-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-12-2022
Nummer 115281
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent