Nachtbegeleider Woonvorm Geode
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE NACHTBEGELEIDER WOONVORM GEODE

Ben jij op je best in de nacht en wil je dan ook het liefst werken? Dan hebben wij dé baan voor jou. We zoeken een nachtbegeleider voor 24 uur per week.  

Woonvorm De Geode
Op loopafstand van winkelcentrum De Anklaar in de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn ligt de woonvorm De Geode. De woonvorm bestaat uit twee etages en biedt woonruimte aan 22 cliënten in 3 woongroepen: Geode Boven, Geode A en Geode B.

Aandacht voor de cliënt
Binnen Woonvorm Geode A geven wij vorm aan een veilig thuis voor jongvolwassenen in de leeftijd van 17 tot en met 34 jaar. Deze hebben ernstig meervoudige beperkingen en zijn veelal rolstoelafhankelijk.
Op woonvorm Geode B bieden we een veilig thuis voor een groep jongvolwassenen tussen de 21 en 35 jaar met een ernstig meervoudige beperking met incidenteel moeilijk verstaanbaar gedrag.

Geode Boven heeft 10 appartementen waar cliënten wonen die redelijk zelfstandig zijn.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Tijdens de nachtdienst geef je ondersteuning en begeleiding bij ADL-activiteiten en voer je waar nodig verpleegkundige handelingen uit zoals medicatie via de peg, het legen van katheters (wij brengen niet zelf de katheters aan) en incidenteel vernevelen. Daarnaast verricht je huishoudelijke taken in de nacht. Je draagt samen met collega’s en de cliënten zorg voor een veilige en stabiele leefomgeving, waarbij we gebruik maken van de LACCS methode en Triple C. In de nachtdienst sta je ook klaar voor de woongroep boven.   

Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • een relevante opleiding op minimaal MBO-3 niveau hebt;
 • ervaring/affiniteit hebt met de doelgroep;
 • zelfstandig kan werken en stevig in de schoenen staat.
 • flexibel inzetbaar bent. Doordeweeks werk je diensten van 22.30 uur tot 7.00 uur en in het weekend van 22.30 uur tot 7.30 uur.
 • een positieve houding en relativeringsvermogen hebt en in staat bent te reflecteren op eigen handelen.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als persoonlijk begeleider bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • een salaris tussen de € 2.110 en € 3.009 (FWG schaal 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen!

Solliciteer door op de oranje button 'solliciteren' te klikken en voeg je motivatiebrief en cv toe. Benoem dan ook het vacaturenummer 022-02 dan weten we precies waar je voor solliciteert.

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Denise de Jong teamcoördinator Geode A op 06-41627392 of bel met Esther van Beek, teamcoördinator Geode B op 055-5263510.

Na jouw sollicitatie ontvang je een bericht van onze P&O-collega. Binnen 3 werkdagen neemt Irma Flos, manager, contact met je op om een (online) afspraak in te plannen. Dit gesprek is met haar en een directe collega. Zijn jullie allemaal enthousiast? Dan loop je een paar uur mee op de afdeling. Een goed moment om het werk bij De Passerel van dichtbij te ervaren. Nóg enthousiaster? Tijdens het laatste gesprek bespreek je samen met Irma de arbeidsvoorwaarden. Na jouw handtekening verwelkomen we je met veel plezier in ons team.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-02
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 15-04-2022
Reageer voor 24-04-2023
Ingangsdatum 15-04-2022
Nummer 74295
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel