Nachtdienst begeleider psychiatrische zorg
ZorgAccent

Functieomschrijving

Vacature nachtdienst dr. Vospaviljoen Binnen het dr. Vospaviljoen is er per 1 augustus a.s. een vacature voor een vaste nachtdienst begeleider psychiatrische zorg, voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 24 uur per week. 

Binnen de doelgroep Korsakov wordt gewerkt vanuit de visie: "Zo normaal als mogelijk en zo aangepast als wenselijk ”.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/nachtdienst-begeleider-psychiatrische-zorg/

 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken, maar dat je ook een teamplayer bent. Je bent bereid om taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit van zorg voor de cliënten gewaarborgd blijft. Belangrijke persoonlijke eigenschappen zijn een empathische, flexibele en open houding en de bereidheid diversen trainingen op het gebied van Korsakov te volgen.

Als team nachtdienst maken we onderdeel uit van een zorgteam en word je betrokken bij het totale zorgproces van de cliënten. Als zelfsturend team nachtdienst ben je verantwoordelijk voor je eigen roosterplanning en het nemen van beslissingen binnen de vastgestelde kaders.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/nachtdienst-begeleider-psychiatrische-zorg/

 

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van begeleider psychiatrische zorg FWG schaal 40 conform CAO VVT.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/nachtdienst-begeleider-psychiatrische-zorg/

 

Bijzonderheden

Solliciteer dan voor 15 juni 2021. Voor meer inlichtingen kun je contact opnemen met Evelien Dooren van team de Sikkel; telefoonnr.: 06-10747115 of 0548-688142. 

Solliciteer via onze webiste: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/nachtdienst-begeleider-psychiatrische-zorg/

 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 02-06-2021
Reageer voor 15-06-2021
Ingangsdatum 02-06-2021
Nummer 68676
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent