Nachtdienst: Begeleider Wonen 21,6 uur per week (10 nachten per maand) in Laag-Soeren van februari tot september 2020 i.v.m. zwangerschapsverlof
Elver

Functieomschrijving

Waar ga je werken?
Als Begeleider binnen de nachtdienst werk je tussen 22.45 uur en 7.15 uur op wisselende dagen. Je zorgt voor een zo optimaal mogelijke zorg en nachtrust van de bewoners gedurende de nacht. In Laag-Soeren wonen 40 bewoners verdeeld over 3 woonhuizen, waarbij de zorgvraag varieert van persoonlijke verzorging tot begeleiding.

Bewoners hebben een verstandelijke of lichamelijke beperking. Gedurende de nacht werk je alleen, waarbij je een terugval mogelijkheid hebt op een slaapdienst die tevens op de locatie aanwezig is. Je werkt met het Medicom uitluistersysteem.

Waarom bij de nachtdienst Laag Soeren werken?
Binnen de nachtdienst Laag-Soeren zorg je ervoor dat de bewoners zich vertrouwd en veilig voelen. Je zorgt voor een zo rustig mogelijke nacht voor de bewoners.

De nachtdienst is een zelfwerkend team waar we met elkaar zorg dragen voor een solide basis voor de nacht.

Binnen het team is er een prettige werksfeer waarin er ruimte is voor verdere ontwikkeling en ondersteuning.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Je wilt graag aan de slag binnen de nachtdienst.
 • Jij kan zelfstandig en alleen werken.
 • Indien er sprake is van een calamiteit kan jij adequaat handelen. Daarbij is het prettig dat jij in het bezit bent van de volgende certificaten: BHV, epilepsie en medicatie. Of jij bent bereid deze zo snel mogelijk te behalen.
 • Jij kan omgaan met de verschillende zorgvragen van onze bewoners, denk hierbij aan begeleiden, ADL en bed verzorging.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep.
 • Je bent beschikbaar in de periode van februari tot september 2020 (en/of eventueel langer).
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • Je werkt 21,6 uur per week (10 nachten per maand). Indien jij beschikbaar bent voor meer of minder uur per week, dan is dit ook zeker bespreekbaar.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van 6 of 7 maanden. Mocht er geen ruimte zijn binnen de nachtdienst hierna dan zijn er wellicht andere interessante functies bij Elver, maak dit zeker bespreekbaar.
 • Een leuke, tijdelijke functie waarin jij ruim de mogelijkheid krijgt om ingewerkt worden binnen de locatie Laag-Soeren. Wij bieden je graag ondersteuning bij het eigen maken van de zorgtaken.
 • Wij hebben maandelijks overleg binnen een fijn team van 7 medewerkers.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

  Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bijzonderheden

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van nachtdienst Laag-Soeren via nachtdienstlaagsoeren@elver.nl of na 22:45 uur via 088-7961374.

Je hebt tot 1 februari de tijd om te reageren op deze vacature.

De selectiegesprekken vinden plaats in februari of in maart. 

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen op de woning is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Laag Soeren
Postcode 6957 AB
Stad Laag-Soeren
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij nachtdienstlaagsoeren@elver.nl of na 22:45 uur via 088-7961374
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 17-12-2019
Reageer voor 01-02-2020
Ingangsdatum 01-02-2020
Nummer 50209
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver