Nachtdienst Begeleiders Hoogeveen
Cosis

Onze ouder wordende cliënten zoeken zelfstandige maar vooral warme Begeleiders die niet bang zijn in het donker.

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

In Amsheerd wonen ouder wordende cliënten. De groepen zijn wat kleiner. In de gezamenlijke huiskamer is er tijd en ruimte om samen gezellige dingen te doen. Door hun leeftijd en beperking hebben zij vaak wat hulp nodig bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Verpleegtechnische handelingen horen daarom bij het dagelijks werk. Soms is er juist meer ondersteuning en aandacht nodig op het mentale vlak. De meeste cliënten zijn mobiel en een aantal zit in een rolstoel.

Er zijn cliënten die in de nacht gedraaid moeten worden of hulp nodig hebben bij de toiletgang. Ze kunnen ook een beroep op je je doen door middel van de nachtbel omdat ze niet kunnen slapen doordat ze naar hebben gedroomd, verdrietig zijn of gewoon even aandacht willen. Je stelt ze gerust of maakt even een praatje. Tijdens de dienst kan je een beroep doen op je collega van de naastgelegen locatie Schoonvelde en de calamiteitendienst.

Nachtdienst Begeleiders Amsheerd

Dit ben jij

Als je ziet dat een cliënt verdrietig is maak je tijd. Je voelt aan dat cliënt op dat moment zijn hart moet luchten. Jouw luisterend oor en aandacht zorgt voor rust bij de cliënt. Dat lukt jou goed omdat je gemakkelijk schakelt tussen verschillende begeleidingsstijlen. Nieuwsgierigheid, creativiteit en humor zijn voor jou onmisbaar.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
  • Als je een nachtbraker bent. Je werkt nachtdiensten (wakkere wacht) voor de gehele locatie: 3 etages met samen 28 cliënten. De dienst begint om 22.45 tot 7.15 de volgende ochtend.
  • Kennis van de methodiek Ouder wordende Cliënt (OWC) of bent bereid deze je eigen te maken.

Heb jij een warm hart voor de ouder wordende cliënt?

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als nachtdienst begeleider ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.967,- en maximaal € 2.891,- volgens FWG 30 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband). Dit exclusief de onregelmatigheid toeslag.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en e-learnings (Goodhabitz).
  • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. Ook hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

 

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als nachtdienst begeleider? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor woensdag 31 mei 2023. Bij geschikte kandidaten kunnen we tussentijds sollicitatiegesprekken voeren.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Agnes Gunnink, teamcoördinator op telefoonnummer 06 137 274 12. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. Agnes neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:

  • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters: We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

 
Type Vacature
Intern nummer 2023-2818
Organisatie Cosis
Locatie Amsheerd
Postcode 7909 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 07-04-2023
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 119236

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis