Nachtdienst verpleegkundige of verz. IG Groepswonen
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hey nachtbraker ;-) Heb jij nog een beetje liefde over voor onze bewoners van Beth San groepswonen om ze een paar nachten per week bij te staan?

Je bent als verzorgende IG of als verpleegkundige samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de cliënten op de locatie Beth San in Aalten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan. Je zorgt ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van de cliënt en hebt contact met de collega’s voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

We vragen van jou een MBO opleidingsniveau 3 of 4 dat je in ieder geval 1 of 2 nachten per week bent (meer mag ook). Daarnaast heb je kennis en/of affiniteit met de doelgroep PG. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, je kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. Je hebt een groot hart voor de cliënten. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? In de functie van verzorgende word je ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€ 1.900 – € 2.760) en in de functie van verpleegkundige in FWG 45 (€ 1.920 - € 3.260) en daar bovenop natuurlijk de toeslagen. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij: - Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd; - diversiteit in zorg(werkzaamheden) en een open werksfeer; - een team met hele leuke collega’s; - doorgroeimogelijkheden; - 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering; - prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen met eindejaarsuitkering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen. Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl.

Bijzonderheden

Heb je vragen? Voor vragen over de functie kun je bellen met Sandra Veerbeek (Regiomanager) via tel. 06-23400787. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink van de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

 

Type Vacature
Intern nummer 23
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Beth San
Postcode 7121EG
Stad Aalten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 18-11-2020
Reageer voor 30-11-2020
Ingangsdatum 18-11-2020
Nummer 56038

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)