Nachtwaker (Beveiligingsfunctionaris met pedagogische taken)
Trias

Functieomschrijving

Hier ga je werken:

De Gouwe biedt plaats aan 18 tot 24 jongeren in de leeftijd van 12 – 18 jaar in drie aaneengeschakelde groepen. Het betreft twee behandelgroepen en een crisisgroep. De jongeren zijn geplaatst vanwege gedragsproblemen en/of ze zijn vanwege pedagogische onmacht van ouders/verzorgers (tijdelijk) uit huis geplaatst. Het gaat over het algemeen om jongeren die structuur, duidelijkheid en toezicht nodig hebben. De crisisgroep heeft daarnaast een 7 x 24-uurs functie voor opvang van crisisplaatsingen.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij vragen:

Voor de functie zoeken wij een medewerker met minimaal een MBO werk- en denkniveau.

Je hebt affiniteit met de doelgroep en kunt aansluiting met hen vinden. Je kunt de verantwoordelijkheid van het toezicht op het aantal jongeren op je nemen. Hierbij heb je zo nodig ondersteuning van een slaapdienst. Voor een goede uitoefening van deze functie sta je sterk in je schoenen, heb je het vermogen om af te stemmen en te schakelen in de benadering van verschillende jongeren in verschillende situaties. Je bent voldoende stabiel in hectische momenten. Dit betekent dat je rustig blijft en weloverwogen beslissingen neemt. Je beschikt over een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Je bent minimaal 25 jaar, flexibel, discreet en evenwichtig.

Inschaling

Wij bieden:

Een zelfstandige, tijdelijke, functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, salarisschaal 5.

 

Bijzonderheden

Sollicitaties:

Je schriftelijke reactie met cv kun je, uiterlijk voor 1 juni 2020,  onder vermelding van vacaturenummer 018-2020  - richten aan werken@triasjeugdhulp.nl  t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Werkplein
Intern nummer 018-2020
Organisatie Trias
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wietske Spoelstra, manager Residentieel, bereikbaar via w.spoelstra@triasjeugdhulp.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 20-05-2020
Reageer voor 01-06-2020
Ingangsdatum 20-05-2020
Nummer 53005

Trias

Trias biedt met 320 professionals én ruim 450 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.trias-groep.nl.

Meer over Trias