Neonatologie verpleegkundige in opleiding (MR19-JN174)
ZGT

Functieomschrijving

Moeder en kind maken het niet altijd goed rond de geboorte. Soms hebben beiden of de neonaat specifieke zorg nodig. We werken volgens het principe gezinsgerichte zorg met als doel de eigen kracht van ouders te versterken en hun zelfvertrouwen te vergroten. Om de pasgeborene optimale kansen te geven voor het ontwikkelen van een hechte band met ouders en andere gezinsleden, worden moeder en kind niet van elkaar gescheiden. De nadruk ligt op het leveren van veilige en kwalitatief goede zorg op een wijze die de band tussen gezinsleden verstevigt. Al onze werkzaamheden zijn gericht op ontwikkeling gerichte zorg. Hierin werk je samen met obstetrie-verpleegkundigen en kraamverzorgenden.

Als voorwerker voor de opleiding neonatologie werk je op de afdeling moeder en kind, unit neonatologie. In het voorjaar van 2020 zal je, bij gebleken geschiktheid, starten met het voortraject door middel van het volgen van drie modules van de brede basisopleiding moeder & kind aan het CIVO. Na het afronden van de modules zal je in oktober 2020 starten met de opleiding tot neonatologie verpleegkundige. De opleiding ga je volgen in Utrecht (UMC).

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding en je hebt minimaal één jaar werkervaring als algemeen verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Bij voorkeur op een moeder-kind, kraam- of kinderafdeling. Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten en je bent BIG geregistreerd.

Overige competenties:

  • goede sociale en communicatieve eigenschappen
  • goed samen kunnen werken in teamverband
  • stressbestendig
  • assertief, enthousiaste en positieve houding
  • helikopterview
  • omgevingsbewust
  • analytisch vermogen
  • bezig met zelfontwikkeling

Ben je momenteel de specialistische vervolgopleiding kinderverpleegkundige aan het volgen of heb je inmiddels de specialistische vervolgopleiding kinderverpleegkunde behaald? Je wordt uitgenodigd om te solliciteren. Je kunt in oktober 2020 starten met de neonatologie opleiding.

Inschaling

Jouw salaris is tijdens de voorwerkperiode ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.144,= (FWG 45-0) en maximaal € 3.072,= (FWG 45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Tijdens je opleiding is je salaris ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.336,= (FWG 50-0) en maximaal € 3.490,= (FWG 50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bij diplomering en benoeming in de functie van neonatologieverpleegkundige, word je salaris ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.665,= (FWG 55-0) en maximaal € 3.917,= (FWG 55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

De terugbetalingsregeling conform de regeling studiekosten is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagochtend 11 december.

Wij checken referenties en stellen het op prijs dat je in je sollicitatie aangeeft wie wij daarvoor kunnen benaderen.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-JN174
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Herma Boertien, unithoofd afdeling moeder en kind/neonatologie, telefoon 06 10 05 61 92.
Functie(s) Verpleegkundige neonatologie
Publicatiedatum 25-10-2019
Reageer voor 23-11-2019
Ingangsdatum 01-02-2020
Nummer 49162
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT