Neonatologie Verpleegkundige
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Binnen topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente bestaat een vacature voor een neonatologieverpleegkundige 

Wij zoeken een enthousiaste, proactieve en flexibele neonatologieverpleegkundige.

Medisch Spectrum Twente is één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s waaronder 235 medisch specialisten, werken we vóór en mét patiënten in een gastvrije hoogwaardige en veilige omgeving vanuit onze kernwaarden passie, aandacht en daadkracht. Voor bijna alle medische behandelingen kan men bij ons terecht.

Het Vrouw kind centrum
Binnen MST is het Vrouw Kind Centrum (VKC) gevestigd, met de volgende specialismen: Gynaecologie, Verloskunde en Kindergeneeskunde. Binnen deze specialismen hebben we topklinische aandachtsgebieden zoals Post-IC zorg op de neonatologie en oncologische zorg voor kinderen in samenwerking met het Princes Maxima Centrum. Het VKC is continu in beweging, waarbij ontwikkelingsgerichte zorg in elke handeling centraal staat.
Er wordt intensief samengewerkt aan gezinsgerichte zorg en innovaties zoals sondevoeding thuis, Algo screening, transmurale opleiden en bevallen in bad.
Binnen het VKC werken kinder-, obstetrie- en neonatologieverpleegkundigen samen aan zorg voor moeder en kind. De komende jaren zal deze samenwerking verder intensiveren.

De afdeling neonatologie
Op de afdeling is er een combinatie van suites en meerpersoonskamers, totaal 17 bedplekken. Met onze post-ic status tref je hier een uitdagende mix aan van intensieve zorg, tot aan de dag dat kind en ouders naar huis mogen. Er wordt veel aandacht besteed aan deskundigheidsbevordering, ruimte om jezelf te ontwikkelen en vernieuwingen. De kamers waar je werkt zijn ruim en voorzien van de nieuwste apparatuur zodat alle randvoorwaarden aanwezig zijn om optimale zorg te kunnen bieden.

Functieomschrijving

Ben jij...
… een afgestudeerd neonagologieverpleegkundige? Minimaal 24 tot 32 uur per week inzetbaar? Secuur, ondernemend en energiek?
Heb jij…
... minimaal een jaar werkervaring als neonatologieverpleegkundige? Een proactieve houding, inlevingsvermogen, durf en lef?

Kun jij…
.. inspireren, reflecteren, grenzen aangeven, uitdagen en ondersteunen?
Dan pas jij uitstekend binnen ons team en nodigen wij jou uit te solliciteren.

Wij bieden

Arbeidsovereenkomst: voor onbepaalde tijd
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Arbeidstijd: contracturen bespreekbaar van zowel 24 tot 32 uur per week
Salaris: Salarisschaal FWG 55

Meer weten?

Voor meer informatie verwijzen wij jou graag naar onze site:               www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige neonatologie
Publicatiedatum 16-12-2019
Reageer voor 30-01-2020
Ingangsdatum 16-12-2019
Nummer 50162

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente