NETWERKBEHEERDER
Saxenburgh

Je talenten verder ontwikkelen als NETWERKBEHEERDER in een dynamische zorgomgeving? Bij ons kan het!

Hoe ziet het werken als netwerkbeheerder er uit?
In deze veelzijdige en afwisselende functie van netwerkbeheerder ben je betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en documenteren van alle LAN en WAN netwerkcomponenten in onze ICT infrastructuur. Performance, beschikbaarheid en beveiliging zijn daarbij kernbegrippen. 

Dagelijkse werkzaamheden bestaan uit beheer, implementatie, migratie, troubleshooten en innovaties van verschillende netwerkapparatuur en bijbehorende technieken. Je werkt samen met leveranciers en je coördineert de activiteiten, waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met de voortgang van werkprocessen. In de communicatie en afstemming heb jij dan ook een belangrijke rol. Omdat Saxenburgh beschikt over diverse locaties voor de ouderenzorg en ziekenhuiszorg is je werk uitdagend en afwisselend. Ons team van ICT zorgt voor de continuïteit van alle ICT toepassingen en het is vanzelfsprekend dat ook jij bijspringt op andere onderdelen waar dat nodig is. Als netwerkbeheerder let jij op performance, beschikbaarheid, bedrijfszekerheid en security en zorg je voor het proactief monitoren en preventief beheer van de ICT netwerkinfrastructuur. Door de ontwikkelingen in de zorg en het samenwerken in diverse projecten staan we als team voor mooie uitdagingen, waarbij we jouw bijdrage goed kunnen gebruiken! Als netwerkbeheerder kun je met het team meedraaien in de 24/7 bereikbaarheidsdienst voor de afdeling ICT.

Wat hebben onze collega’s nodig?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige collega met een afgeronde ICT opleiding op hbo niveau, die zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren. Jouw werkwijze is nauwkeurig en gestructureerd en je hebt ervaring met netwerken (Cisco), standaard netwerkprotocollen en beveiliging van netwerken. Ook ITIL en projectmatig werken zijn voor jou bekende begrippen. Je bent klantgericht, flexibel en initiatiefrijk. Daarnaast ben je ook pragmatisch, schakel je snel en ben je stressbestendig. Je hebt ervaring met het aansturen en regisseren van leveranciers. Gezien de complexiteit van de functie denken we dat minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie nodig is. Als jij over capaciteiten beschikt waardoor jij vindt dat jij het ook met iets minder kan, horen we dat graag. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk: we zoeken een plezierige collega voor ons team dat trots is op de wijze waarop samen gezorgd wordt voor de continuïteit van alle ICT toepassingen.

Over het team:
Ons team bestaat uit een twintigtal enthousiaste ICT collega’s, verdeeld over een informatiserings- en een automatiseringsonderdeel. Samen met je directe ICT collega’s is er een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de ICT infrastructuur van Saxenburgh te onderhouden en verder uit te bouwen. Als netwerkbeheerder werk je daarbij samen met die functionele - en technische beheerders, maar ook met gebruikers van buiten de afdeling ICT en met de leveranciers van de verschillende informatiesystemen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een veelzijdige, afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw talenten kwijt kunt en veel ruimte is voor jouw inbreng en initiatieven. Ook is er ruimte om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en certificeringen te behalen. In ons team vind je een goede werksfeer, waarin collegialiteit en werk verzetten hand in hand gaan.

  • Een fulltime dienstverband (gemiddeld 36 uur per week)
  • Het salaris is, afhankelijk van je ervaring en allround inzetbaarheid gebaseerd op FWG 50 danwel FWG 55 en bedraagt minimaal € 2.759,- en maximaal € 4.391,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50/55)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar, met perspectief op verlenging voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk woensdag 8 februari. Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Nico Lautenbach, manager ICT, via (0523) 27 61 61.

Ter informatie melden wij dat de sollicitatiegesprekken gepland staan op dinsdag 14 februari en donderdag 16 februari.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.23.003
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Nico Lautenbach via (0523) 27 61 61
Functie(s) Medewerker ICT
Publicatiedatum 13-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 08-02-2023
Nummer 116913
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh