NEUROLOOG
Saxenburgh Groep

Functieomschrijving

In het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, in het mooie Vechtdal, is per direct plaats voor een vijfde

NEUROLOOG
Gemiddeld 0,8 FTE per week.

Functieomschrijving
Onze vakgroep neurologie bestaat momenteel nog uit vijf parttime werkende neurologen die samen het vak in de volle breedte uitoefenen. Er is ondersteuning van een nurse practitioner CVA/Dementie en een Parkinson verpleegkundige. De EEG en EMG apparatuur is recent vervangen en er worden polysomnografieën geregistreerd. Ervaring hiermee strekt tot de aanbeveling.

Vanwege vervanging van een collega die vanwege de woon-werkafstand voor een andere werkomgeving heeft gekozen, wordt gezocht naar een nieuwe collega. Zowel collegae met enige ervaring, als zij die binnenkort hun opleiding voltooien, zijn welkom om te reageren.

Functie eisen

Functie eisen
Wij vragen een in Nederland geregistreerde neuroloog met KNF ervaring. Ervaring met polysomnografie strekt tot de aanbeveling, maar is niet perse noodzakelijk. U schept er plezier in om het vak in volle breedte uit te oefenen in een klein, maar hecht team, met een plezierige medische staf en korte lijnen met de huisartsen. U bent bereid te participeren in managementactiviteiten en andere niet patiënt gebonden activiteiten op ziekenhuisniveau.

Inschaling

Wat bieden wij?
Wij bieden een (tijdelijk, met op termijn mogelijkheid van een vast) dienstverband 0,8 fte in loondienst, volgens de AMS-regeling.

Bijzonderheden

Wie zijn wij?
De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ verlenen wij de best mogelijke medische zorg, zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Wij staan voor een hoge kwaliteit van zorg in combinatie met een menselijke benadering. Onze mensen maken het verschil en zorgen dat patiënten zich welkom en serieus genomen voelen en professionals trots zijn op hun werk.

Binnen de Saxenburgh Groep werken ruim 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. Onze organisatie is financieel gezond en heeft landelijk hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. De komende jaren bouwen wij een compleet nieuw ziekenhuis in Hardenberg en vernieuwen wij een aantal ouderenzorglocaties. Zo bouwen wij letterlijk en figuurlijk aan onze toekomst en dragen wij bij aan een toekomstbestendig aanbod van ziekenhuiszorg, ouderenzorg en revalidatiezorg in het Vechtdal.

Wilt u eerst meer informatie? Bel dan met mevr. H.J.G. Dieks, neuroloog (0523) 27 64 55.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Komt u bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Type Vacature
Intern nummer Z.19.030
Organisatie Saxenburgh Groep
Locatie Saxenburgh Groep, Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO AMS
Informatie verkrijgen bij mevr. H.J.G. Dieks, neuroloog en vakgroepvoorzitter, (0523) 27 64 55
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 27-03-2019
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-09-2019
Nummer 44701
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh Groep

De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt de Saxenburgh Groep deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh Groep