NEUROLOOG
Saxenburgh

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg, revalidatie en reactivering in regio Vechtdal en Coevorden. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburg aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. Kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Het Saxenburgh Medisch Centrum is ons gloednieuwe ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. Een volwaardig ziekenhuis met een volledige acute as en een compleet aanbod aan medische specialisaties. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland. 

Situatie
De vakgroep neurologie (momenteel 5 personen) is in verband met zowel zwangerschapsvervanging als uitbreiding van de vakgroep op zoek naar een nieuwe collega. De vakgroep is op dit moment volop in ontwikkeling om gezamenlijk de visie en het beleid voor de komende jaren te bepalen. Een mooi moment om jouw visie en gedachten over goede neurologische zorg in deze nieuwe setting  mede vorm te kunnen geven!

Daarom zijn wij op zoek naar een
NEUROLOOG 

voor 32 uur tot 36 uur gemiddeld per week

Wat vragen wij van jou?
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die:

  • Geregistreerd is als algemeen neuroloog met KNF aantekening, of de opleiding hiertoe binnen afzienbare tijd voltooit
  • Het vakgebied samen met de huidige neurologen verder wil vormgeven binnen ons nieuwe ziekenhuis 
  • Collegiaal en flexibel is ingesteld wat nodig is in een dergelijke kleine vakgroep
  • Graag een specifiek aandachtsgebied verder uit zou willen diepen, bij voorkeur hoofdpijn of epilepsie

Wat bieden wij?
Wij bieden hierbij de kans om te werken in een van de kleinste zelfstandige ziekenhuizen van Nederland waarbij de neurologie in de volle breedte wordt uitgeoefend, inclusief de acute zorg (dit laatste deels in samenwerking met de Isala Klinieken in Zwolle). 
Je maakt deel uit van een gemotiveerd team binnen een ziekenhuis met korte lijnen richting overige specialisten en huisartsen. We werken samen met onze verpleegkundig specialist (CVA, MS, geheugen) en onze Parkinson verpleegkundige, en wij dragen bij aan het opleiden van co-assistenten. Met deze functie krijg je de kans om te werken en wonen in een van de mooiste regio’s van Nederland.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden, een marktconform salaris conform AMS. Een dienstverband van minimaal 32 tot maximaal 36 uur per week is bespreekbaar.

Ben je geïnteresseerd? 
Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur je sollicitatie. Je kunt reageren tot 1 mei 2021.

Wil je eerst meer informatie? Bel of mail dan met Paulette Vlieg-Scholten, neuroloog, (0523) 27 6583 of p.vlieg@sxb.nl, of met Jolanda Lütke Farwick, neuroloog, (0523) 27 6451 ofj.lutke-farwick@sxb.nl.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.018
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO AMS
Informatie verkrijgen bij Paulette Vlieg-Scholten, neuroloog, (0523) 27 65 83 of p.vlieg@sxb.nl of met Jolanda Lütke Farwick, neuroloog, (0523) 27 6451 of j.lutke-farwick@sxb.nl
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 12-03-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-05-2021
Nummer 59876
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh