NEUROLOOG
Saxenburgh

De vakgroep neurologie zoekt een NEUROLOOG die kijkt naar mogelijkheden en een echte teamplayer is.

Hoe ziet de vakgroep neurologie eruit?
De vakgroep neurologie bestaat uit 5 neurologen. Vanwege het aanstaande vertrek van 1 van de neurologen zoeken wij een nieuwe collega. De vakgroep is op dit moment volop in ontwikkeling om gezamenlijk de visie en het beleid voor de komende jaren te bepalen. Een mooi moment om jouw visie en gedachten over goede neurologische zorg in deze nieuwe setting mede vorm te kunnen geven!

Wat hebben onze patiënten nodig?
Je bent een geregistreerd algemeen neuroloog met KNF aantekening. Ben je in de afrondende fase van de opleiding dan nodigen we je ook uit om te solliciteren! Je denkt graag mee met de collega neurologen over het verder vormgeven van de neurologische zorg in de komende jaren. Je vindt het leuk om te werken in een klein team waar collegialiteit en een flexibele instelling nodig zijn om goede zorg te kunnen continueren. Daarbij heb je interesse om bij voorkeur MS of hoofdpijn als specifiek aandachtsgebied uit te willen diepen.

Over Saxenburgh
Wij bieden de kans om te werken in ons mooie moderne ziekenhuis, gelegen in één van de mooiste regio’s van Nederland! De neurologie wordt in de volle breedte uitgeoefend, inclusief de acute zorg (dit laatste deels in samenwerking met de Isala Klinieken in Zwolle). Je maakt deel uit van een gemotiveerd team binnen een ziekenhuis met korte lijnen richting overige specialisten en huisartsen. Wij werken samen met onze verpleegkundig specialist (CVA, MS, geheugen) en onze Parkinson verpleegkundige. Tevens dragen wij bij aan het opleiden van co assistenten.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • De uren zijn in overleg maar met een minimum aantal van 27 uur per week
  • Salaris is afhankelijk van werkervaring maximaal
    € 12.572,- bruto o.b.v. 45 uur per week (AMS, trede 6)
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je meer informatie over deze functie? Bel of mail dan met Paulette Vlieg, neuroloog, via (0523) 27 65 83 / [email protected] of met Jolanda Lütke Farwick, neuroloog,  (0523) 27 64 51 / [email protected].

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.076
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 27
Uren tot 45
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO AMS
Informatie verkrijgen bij Paulette Vlieg via (0523) 27 65 83 / [email protected] of met Jolanda Lütke Farwick (0523) 27 64 51 / [email protected]
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 01-09-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 110528
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh