VERPLEEGKUNDIGEN CLARA FEYOENA HEEM
Saxenburgh

Clara Feyoena Heem zoekt twee VERPLEEGKUNDIGEN  die graag wil werken in een gloednieuw gebouw met leuke collega’s

Hoe ziet het werken op de afdeling er uit?
De werkdag start met de verpleegkundige-pieper op zak nemen en je inlezen. Jouw collega die bijna klaar is met zijn/haar dienst geeft je een korte overdracht. Je bepaalt samen met je collega’s wie welke bewoners gaat helpen. Na de zorg tref je elkaar voor een kopje koffie of thee. Je voert een familiegesprek of overlegt met de arts. Je zet een katheter, plaatst een vleugelnaaldje, spuit het oor uit of maakt een ECG en daarna is het tijd voor de uitwerking van een MDO of de voorbereiding daarvan. Je werkt persoonsgericht. Of het nu gaat om de zorg, een praatje of een wandelingetje; net wat onze bewoner op dat moment graag wil. Geen dag is hetzelfde. De bewoners zijn heel verschillend qua persoonlijkheid en ziektebeeld. Je werkt nauw samen met diverse disciplines zoals de verpleegkundige specialist, psycholoog en fysiotherapeut. Dit maakt jouw werk enorm afwisselend. In het team heb je ook neventaken. Zo kan het zijn dat je kartrekker bent voor het aandachtsveld decubitus of kwaliteitszorg. Dat wat het beste bij jouw talent en wensen past.  

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je hebt een diploma als verpleegkundige en liefst enige werkervaring, maar dat hoeft niet. Wij kijken ook naar jouw talenten. We vinden het belangrijk dat jij meedenkt en jouw eigen mening geeft, overzicht houdt en jouw collega’s op een coachende manier inspireert. Je bent alert en pakt werk snel en enthousiast op. Je reflecteert op je eigen gedrag omdat de wisselwerking tussen jouw gedrag en het gedrag van onze bewoners sterk verbonden is.  Je maakt tijd voor een dolletje tussen het harde werken door om het beste uit onze bewoners te halen. Zo draag jij kwaliteit en persoonsgerichte zorg uit.

Clara Feyoena Heem
Onze locatie bevindt zich aan de rand van Hardenberg in het groen. Inmiddels is een groot deel van het huidige gebouw gesloopt en is de nieuwbouw begonnen. Er komt een prachtig nieuw wooncentrum met geïntegreerde zorgdomotica. Je krijgt alle ruimte om mee te denken over een andere manier van werken die past bij onze kernwaarden en het nieuwe gebouw. Jij gaat aan de slag op de afdeling De Baander met somatische bewoners met uiteenlopende problematiek of op de afdeling De Marke met PG bewoners. Gezellige afdelingen waar we naar de mogelijkheden kijken wat een bewoner nog wel kan. Je wordt verwelkomt door een warm team met collega’s die flexibel en enthousiast zijn en voor elkaar klaarstaan.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is minimaal € 2.573,52 en maximaal € 3.471,49 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
  • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op Annelies Jager, Hbo-verpleegkundige, [email protected] of via 06 - 40 03 23 74. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Je kunt reageren tot maandag 29 augustus a.s. Wanneer je solliciteert, nemen we meteen contact met je op om een afspraak te maken.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.123
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Annelies Jager, Hbo-Verpleegkundige, via [email protected] of via 06-40 03 23 74. Je mag gerust een WhatsApp bericht sturen....
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 29-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 29-08-2022
Nummer 112951
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh