Nieuwe leden voor de Cliëntenraad
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

 Roessingh zoekt nieuwe leden Cliëntenraad

Roessingh, Centrum voor Revalidatie zoekt twee nieuwe leden die tijd en energie wil steken in het meedenken en meepraten over ontwikkelingen en te realiseren plannen in Roessingh.

De cliëntenraad van Roessingh volgt het beleid van Roessingh op de voet. Zij verdiept zich hierin vanuit het perspectief van de patiënt. Onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld (na)zorg, veiligheid, patiëntenparticipatie, nieuwbouw/verbouw, privacy en hospitality. Als Cliëntenraadslid heb je een proactieve, signalerende en toetsende rol.

Profiel

Heb je ooit gerevalideerd in Roessingh, ben je partner, ouder of familielid van een patiënt van Roessingh of ben je betrokken bij de gezondheidszorg in het algemeen? Dan is dit je kans om te solliciteren! Naast affiniteit met de gezondheidszorg kun je beleidsmatig denken en heb je bestuurlijke ervaring óf ervaring in een bestuurlijke omgeving. Een financiële achtergrond is een pré.

Je inzet per maand bedraagt, inclusief de maandelijkse vergaderingen, acht tot twaalf uur. De leden ontvangen vacatiegelden en een reiskosten/onkostenvergoeding.

 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

 .

Inschaling

 .

Bijzonderheden

 Reageren?

Ben je enthousiast geworden van de bovenstaande werkzaamheden, pas je in het profiel en kun je een flinke bijdrage leveren, stuur dan vóór 29 februari 2020 je motivatie en CV aan Nicole Bongers: n.bongers@roessingh.nl. De gesprekken vinden plaats op donderdag 19 maart a.s. vanaf 13.00 uur.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 2
Uren tot 3
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Monique Voulon (voorzitter Cliëntenraad), tel. 06 - 51 55 75 20 of Martin Hofman (lid Cliëntenraad), tel. 06 – 53 31 45 80
Functie(s) Medewerker Cliëntenraad
Publicatiedatum 06-02-2020
Reageer voor 29-02-2020
Nummer 51195
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures