Norman Belvealstraat 11: Begeleider Wonen voor 18 uur per week in Wehl binnen doelgroep zorg en begeleiding (buitenlocatie) per 1 november
Elver

Functieomschrijving

Altijd al willen werken op een buitenlocatie?

De bewoners en het team van Norman Belvealstraat 11 zoeken per 1 november 2020 een Begeleider Wonen voor 18 uur per week.

 

Waar ga je werken?

Norman Belvealstraat 11 is een buitenlocatie gehuisvest in Wehl, in totaal wonen er 18 bewoners verdeeld over 3 woongroepen. Norman 11 vormt samen met Norman 7 en Norman 9 een organisatorische eenheid. De slaapdienst draai je over alle drie woongroepen.

 

Norman 11 is een ouder wordende groep waarbij je de zorg draagt voor 6 bewoners tussen de 47 en 62 jaar. Er wonen 4 heren en 2 dames. De bewoners hebben een matig tot ernstig verstandelijke beperking. Daarnaast komen de beperkingen autisme en ADHD voor. Ze hebben allemaal sturing en/of hulp nodig bij ADL, waarbij inspelen op hun individuele behoeftes en mogelijkheden belangrijk is.

 

Groepsmomenten zijn belangrijk voor de bewoners zoals een kopje koffie drinken, eten of om samen een spelletje te doen. Ze vinden het dan erg leuk als ze winnen van de begeleiders. Ook maken de bewoners graag gebruik van hun eigen kamer om een activiteit te doen of voor een rustmoment.

 

Werken bij de Norman 11 houdt in dat we proberen om de bewoners zoveel mogelijk te laten aansluiten bij het ‘gewone leven’. Zo betrekken wij onze bewoners bij het doen van huishoudelijke klusjes, samen op pad voor de weekend boodschappen en op woensdag en in het weekend helpen met koken. In de vrije tijd gaan sommige bewoners naar de Spindo voor volksdansen, zwemmen en muziek.

 

Waarom bij Norman Belvealstraat 11 werken?

Kom bij ons werken als je houd van gezelligheid, denkt in mogelijkheden en positiviteit kan uitstralen op de bewoners. We zijn een zelfsturend team en staan open voor nieuwe ideeën. Je ondersteunt de bewoners in het onderhouden van contacten met onder ander familie, vrijwilligers en vrienden/vriendinnen.

 

Wat kan je verwachten als je werkt bij de Norman 11?

Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor onze groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, slaap en weekenddiensten. Doordat je samen met het team verantwoordelijk bent wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s. Wij werken vanuit de visie Triple-C, dit betekent dat je werkt vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Je gaat uit van de mogelijkheden van onze bewoners en focust niet op probleemgedrag. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat de verwanten nauw betrokken zijn bij onze bewoners.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
  • Het is een pré als je een rijbewijs hebt en in een personenbusje wilt rijden, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten de deur.
  • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

  • Je werkt 18 uur per week.
  • *Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een medicatie- en epilepsiecursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van Norman 11 via norman11@elver.nl of 0314-681505.

 

Je hebt tot dinsdag 29 september de tijd om te reageren op deze vacature.

De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 5 t/m 9 oktober.

 

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen het team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

 

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

 

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver: Norman Belvealstraat 7/9/11 in Wehl
Postcode 7031 VD
Stad Wehl
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij collega’s van Norman 11 via norman11@elver.nl of 0314-681505
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 29-09-2020
Ingangsdatum 01-11-2020
Nummer 54752
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver