OBSTETRIEVERPLEEGKUNDIGE
Saxenburgh

Het Vrouw en Kind Centrum van het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt een gediplomeerde OBSTETRIEVERPLEEGKUNDIGE

Evelien: “Ik wilde dat ik zelf op onze afdeling was bevallen! De sfeer is gemoedelijk en er is persoonlijke aandacht voor moeder, kind en vader. Een bevalling is een bijzondere gebeurtenis in het leven en wij doen er alles aan om dat goed te begeleiden. Vanwege het kleinschalige en de gemoedelijke sfeer vind ik het heel fijn om hier te werken.”

Hoe ziet het werken binnen het Vrouw en Kind Centrum er uit?
Je werkt in een nieuw ziekenhuis met de nieuwste apparatuur! Als obstetrieverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Samen met de klinische- of 1e-lijns verloskundige begeleid je bevallingen. Dit kan zijn op een eenpersoons (kraam)suite of in een bevalbad.  Daarnaast ben je binnen gynaecologie verantwoordelijk voor de zorg aan zwangeren en gynaecologische patiënten.

Binnen het team zijn diverse aandachtsgebieden verdeeld op basis van interesses. Hierbij kun je denken aan het organiseren én uitvoeren van zwangerenvoorlichting, scholing organiseren voor jouw collega’s of thema’s rondom het verbeteren van werkprocessen. 

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een gediplomeerd obstetrieverpleegkundige. Daarnaast ben je uiteraard BIG-geregistreerd. We hebben geen voorkeur of je opgeleid bent op mbo- of hbo-niveau. Wel vinden we het belangrijk dat je flexibel bent. Dit betekent voornamelijk dat je bereid bent om alle voorkomende diensten te werken. Daarnaast zorg je er met een positieve en assertieve houding voor dat moeder, kind én vader optimale zorg en begeleiding krijgen.

Vrouw en Kind Centrum (VKC)
Binnen het VKC is alle medische zorg voor vrouw en kind verenigd. We streven er naar om moeder en kind zoveel mogelijk bij elkaar te houden en ook de vader zo veel mogelijk te betrekken. Een belangrijk kenmerk is de nauwe samenwerking tussen gynaecologen, kinderartsen, klinisch verloskundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen en ondersteunende disciplines met één gemeenschappelijk doel: gezinsgerichte zorg. Door het werken op één afdeling is specifieke kennis voor vrouw én kind direct beschikbaar. Binnenkort start de scholing voor obstetrieverpleegkundigen en kinderverpleegkundigen in “samenwerken aan de zorg voor moeder en kind”.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving, met fijne collega's in een klein en gemoedelijk ziekenhuis.

  • Salaris is minimaal € 2.526,- en maximaal € 3.774,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
  • Een dienstverband van 24 uur tot 32 uur (uren in overleg) 
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Daarnaast biedt Saxenburgh de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en devices
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Francisca Kramer, teammanager van het VKC, via [email protected] of via (0523) 27 68 44. Je mag ook gerust contact opnemen met Monique Meijer, coördinator van het VKC (0523) 27 61 82.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.084
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Francisca Kramer (teammanager VKC) [email protected] of (0523) 27 68 44 of via Monique Meijer (coördinator VKC) (0523) 27 61 82
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 03-01-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-04-2022
Nummer 70953
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh