ONCOLOGIEVERPLEEGKUNDIGE
Saxenburgh

De afdeling oncologisch centrum van het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt een enthousiaste ONCOLOGIEVERPLEEGKUNDIGE die een goede inschatting kan maken welke zorg noodzakelijk is voor onze oncologiepatiënten

Hoe ziet onze afdeling er uit?
In ons mooie nieuwe ziekenhuis zijn de afdelingen beschouwend en oncologie gelegen op de bovenste verdieping. We werken volgens het harmonicamodel, dit betekent dat we binnen beschouwend en oncologie gebruik maken van elkaars bedden en expertise.
Door de dynamische omgeving waarin je terecht komt is geen dag hetzelfde. Je wordt ingedeeld in het team oncologie bestaande uit klinische oncologie en de dagbehandeling oncologie.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een gediplomeerde, BIG geregistreerde, oncologieverpleegkundige die er is voor de patiënten op onze afdeling. Je hebt een inspirerende, motiverende en professionele houding waardoor de patiënt zich vertrouwd en veilig voelt! Jij weet als geen ander van aanpakken en haalt voldoening uit het werken met de patiënt. Jij bent goed in plannen en organiseren. Je denkt een aantal stappen vooruit. Jij houdt je hoofd koel in geval van calamiteiten en je hebt een groot inlevingsvermogen. Op deze manier kan je goed schakelen en de juiste zorg verlenen. Als verpleegkundige maak jij het verschil!
Je bent in staat alle diensten te werken en daarin ook verantwoordelijke diensten te draaien. Daarbij word je flexibel ingezet op zowel de dagbehandeling oncologie van 5 stoelen als binnen de 13 klinische oncologie bedden.
Een onderdeel van jouw taak is om leerlingen en stagiaires te begeleiden.

Volgens Gerline, oncologieverpleegkundige biedt onze kleinschalige afdeling een hecht team waar goed voor elkaar wordt gezorgd en volgens Jennie, oncologieverpleegkundige is het werk zeer afwisselend en biedt een breed scala aan ziektebeelden binnen de oncologie. Kortom hier wordt met plezier en humor gewerkt.

Wat kunnen wij jou bieden?
Je komt te werken in een gezellig en loyaal  team met een diversiteit aan specialismen.

  • Een marktconform salaris conform cao Ziekenhuizen, afhankelijk van ervaring en allround inzetbaarheid minimaal € 2.526,- en maximaal € 3.774,- (FWG 50) bruto bij een fulltime dienstverband (cao Z niveau 01-01-2021).
  • Hier komt nog vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij
  • Een dienstverband van 32 tot 36 uur (88,89%-100%)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan, PC plan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je, wil je nog een vraag stellen of wil je meelopen? Neem dan contact op met Edy Breukelman, coördinator (0523) 27 6824 of met Sietske de Vries, teammanager (0523) 27 6813. Je kunt uiterlijk reageren tot 14 juni a.s.

Ter informatie melden we dat we dinsdag 15 juni a.s. hebben gereserveerd voor de sollicitatiegesprekken. Het zou fijn zijn als je hier op voorhand rekening mee zou willen houden.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.047
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Edy Breukelman (0523) 27 6824 of met Sietske de Vries (0523) 27 6813
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 04-06-2021
Ingangsdatum 01-08-2021
Reageer voor 14-06-2021
Nummer 68761
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh