Recruiter
Thuisgenoten

Ben jij een Recruiter met ondernemende kwaliteiten die met enthousiasme nieuwe collega’s werft? Ben jij gedreven en een ster in het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek? En luister jij goed naar de wensen en behoeften van de sollicitant en opdrachtgever om hen samen te brengen en te verbinden? Dan zoeken wij jou!

Voor het werven van zorgprofessionals voor onder andere de labels “Werken in de Zorg” en “de Zorggevers”, zoeken wij een:

Ondernemende Recruiter voor 40 uur per week

Als Recruiter werf jij actief zorgprofessionals voor Werken in de zorg en de Zorggevers en voor andere interne en externe zorglabels. Daarbij ken jij als geen ander het onderscheid tussen het werven van vaste medewerkers en de acquisitie en werving van flex-medewerkers en/of ZZP-ers. Je durft buiten de gebaande paden te bewegen en denkt in mogelijkheden! Je benadert potentiële kandidaten en matcht vraag en aanbod. Je werkt afwisselend vanuit de kantoren Almelo en Apeldoorn.

Binnen de zorg is de arbeidsmarktkrapte een van de grootste uitdagingen. Het vinden, binden en boeien van zorgprofessionals is een waardevolle en leuke opgave! Dit doe je uiteraard niet alleen. Je schakelt en onderhoudt intensief contact met onder andere Communicatie, HR en de managers. In samenspraak stel je wervingsplannen en vacatureteksten op en neem je deel aan banenmarkten in de regio’s.

Wat ga je nog meer doen?

 • Je brengt zorglabels Werken in de zorg en de Zorggevers verder onder de aandacht. En maakt dit tot een succes binnen ons werkgebied.
 • Je faciliteert voor de zorglabels Werken in de zorg en de Zorggevers een flexibele schil van zorgprofessionals die divers inzetbaar zijn.
 • Voor enkele zorglabels ontwikkel je een adequaat en volledig dienstenportfolio die tegemoet komt aan de eisen en wensen van onze interne opdrachtgevers (zoals Vérian en Thuisgenoten) en externe opdrachtgevers.
 • Je plaatst vacatureteksten op de diverse wervingskanalen. Daarbij maak je onder andere gebruik van het recruitmentsysteem ‘Zorgselect’.
 • Je beheert niet alleen de vacatures op de websites van de zorglabels, je bent voor de interne zorglabels ook de vraagbaak en het gezicht van de organisaties m.b.t. werving. Jij beantwoordt alle vragen m.b.t. vacatures van kandidaten.
 • Je stelt rapportages en analyses op met betrekking tot de werving en wervingskanalen.

Je krijgt alle ruimte om vorm te geven aan jouw rol binnen de organisatie, waarbij je op coachende wijze kunt rekenen op ondersteuning vanuit management en HR, maar jij gaat het doen! 

Wie ben je?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring binnen de recruitment/uitzendbranche.
 • Ervaring met de zorgsector is een pré.
 • Je bent enthousiast, ondernemend en communicatief vaardig en overtuigend.
 • Je bent omgevingsbewust en in staat kansen te zien en te pakken.
 • Je voelt je thuis in een dynamische organisatie, kunt snel schakelen en je kunt omgaan met deadlines.
 • Je weet potentiele sollicitanten te acquireren, te interesseren en te enthousiasmeren voor onze zorg labels.
 • Jij bent DE ambassadeur voor onze zorg labels.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris.
 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week, werkdagen in overleg.
 • Een prettige, informele werkomgeving met korte lijnen.
 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie 1 jaar met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?

Werken in de Zorg en de Zorggevers leveren (flexibele) krachten aan onder andere Vérian en Thuisgenoten.

De organisaties leveren huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en verpleging en verzorging in de wijk. Daarnaast kennen zij een aantal woon-zorglocaties. Doel van onze organisaties is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Je werft zorgprofessionals voor de verschillende zorg labels waarbij de dienstverlening bestaat uit zowel intramurale zorg (woon-zorglocaties) en extramurale zorg (thuiszorg) in de volle breedte. Zo werf je o.a. verpleegkundigen, VIG-ers, huishoudelijke medewerkers JGZ medewerkers, thuisbegeleiders in de regio’s Twente, Groningen, Drenthe, Achterhoek, Apeldoorn, de Veluwe en Nijmegen.

Op de kantoren in Almelo en Apeldoorn zijn de stafafdelingen gepositioneerd.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast?

Kijk op www.werkenindezorg.nl en op www.zorggevers.nl voor meer informatie. Bij inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Annemarie Bouwmeester op telefoonnummer 06-13886320 of Jolande Rekveldt op telefoonnummer 088-0881550.

Solliciteren kan via onderstaand formulier of kijk op www.werkenbijthuisgenoten.nl of www.werkenbijverian.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Almelo Centraal Bureau
Postcode 7604BD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 40
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Personeelszaken
Functie(s) Recruiter
Publicatiedatum 07-11-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 01-01-2023
Nummer 111915
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten