Ondersteunend begeleider De Wieken in Tubbergen
Aveleijn

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij Aveleijn?
Vind jij het leuk om elk moment opnieuw te kijken hoe je het beste aan kunt sluiten bij de cliënt in de dagelijkse ondersteuning?
Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Aveleijn zoekt een miv 1 augustus een
ondersteunend begeleider
(25 uur per week)

om het gedreven team op de woonlocatie de Wieken in Tubbergen te ondersteunen.

Waar ga je werken?
De Wieken is een woonlocatie voor 21 cliënten. De locatie is onderverdeeld in 5 leefgroepen, daarnaast is er nog een buitenhuis waar 1 verblijfscliënt woont. Iedere leefgroep bestaat uit een inloopruimte met daaraan gekoppeld de individuele appartementen van de cliënten. De volwassen cliënten bij de Wieken hebben een minder complexe zorgvraag, aandacht is hierbij het toverwoord; goede zorg een vanzelfsprekendheid.

Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.aveleijn.nl/locaties/de-wieken/ 

Jij en de cliënt
Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt om samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt? Richt jij je hierbij op talenten en houd je daarbij tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid? Je geeft samen met de cliënt en verwant betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoekt op welke gebieden de cliënt wil groeien.

Jij en het team
Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we vanuit een waarde gedreven kwaliteitsprogramma waarbij werken vanuit de driehoek, reflectie, oplossingsgericht werken en eigen regie en kracht de speerpunten zijn om te werken aan een “leven vol betekenis”. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en bent goed in staat  feedback aan anderen te geven. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt:

 • Een relevante afgeronde beroepsopleiding op minimaal niveau 3 (MMZ of vergelijkbaar agogisch)
 • Kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg, bij voorkeur aangevuld met specifieke vakkennis op doelgroep psychiatrische stoornissen (autisme, fragiele X-syndroom)
 • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren

Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.

Je kunt:

 • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
 • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus
 • Overdag, 's avonds, om het weekend en ook slaapdiensten draaien

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/).
Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

 • Een baan in een uitdagende werkomgeving 
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 30 (maximaal € 2.801,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

   

 • Onze digicoaches bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen in digitale vaardigheden. Vanzelfsprekend verwachten we bij aanvang een basis beheersing.

   

 • Breng jij als medewerker straks zelf iemand aan voor Aveleijn? Dan ontvang je van ons, na indiensttreding van deze nieuwe collega, als beloning een financiële attentie.

Bijzonderheden

De procedure
Ben je geïnteresseerd in deze functie bij De Wieken? Solliciteer dan vóór 7 juli a.s. met jouw CV en motivatie via ZorgSelect. 

Wil je graag meer informatie over de functie? Hiervoor kun je contact opnemen met Annet Overmars, manager, via [email protected]

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Werkplein
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, De Wieken in Tubbergen
Postcode 7651MG
Stad Tubbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 25
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Annet Overmars, manager, via [email protected]
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 23-06-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 07-07-2022
Nummer 111949
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn