Ondersteunend begeleider locatie de Hunenborgh te Oldenzaal
Aveleijn

Functieomschrijving

Wil jij écht iets betekenen voor onze cliënten en ben jij op zoek naar een afwisselende functie?

Heb jij ervaring met de ouder wordende cliënt en wil jij jouw expertise bij ons inzetten?

Lees dan snel verder

Aveleijn zoekt een

ondersteunend begeleider

20-24 uur per week

om cliënten op locatie de  Hunenborgh in Oldenzaal te ondersteunen

Waar ga je werken?
De Hunenborgh is een woonvoorziening voor ouderen waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is. Er wonen 40 cliënten in de Hunenborgh of in één van de buitenhuizen (eengezinswoningen) De zorgvragen variëren van individuele ondersteuning, begeleiding en persoonlijke verzorging.

Jij en de cliënt

Ben jij nieuwsgierig om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling, kwetsbaarheid en beleving van de cliënt?

Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt

  • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 3 (MMZ, vergelijkbaar agogisch of VZ-IG) 
  • Ervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met de doelgroep ouderen
  • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren

Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel, en hebt een gezonde dosis humor.

Je kunt

  • Zowel begeleidende als verzorgende taken uitvoeren
  • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding

 

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Zinvol werk in een mooie organisatie met fijne collega’s en cliënten. Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/).
Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Een baan in een dynamische werkomgeving.
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. De functie van ondersteunend begeleider is ingedeeld in functiegroep 30 (maximaal € 2.801,- bij een 36-urige werkweek). De inschaling is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Onze digicoaches bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen in digitale vaardigheden. Vanzelfsprekend verwachten we bij aanvang een basis beheersing.
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Breng jij als medewerker straks zelf iemand aan voor Aveleijn? Dan ontvang je van ons, na indiensttreding van deze nieuwe collega, als beloning een financiële attentie.

Bijzonderheden

Ga jij het verschil maken?

Spreekt deze functie jou aan en wil je graat in aanmerking komen voor een betekenisvolle baan binnen de Hunenborgh, laat het ons weten door voor 5 september a.s. te reageren via Zorgselect en wij nemen contact met je op.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Daphe Siers, seniorbegeleider, via [email protected]

De sollicitatie gesprekken vinden plaats op 15 september a.s. in de middag.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Hunenborgh in Oldenzaal
Postcode 7576XA
Stad Oldenzaal
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Daphe Siers, seniorbegeleider, via [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 03-08-2022
Reageer voor 05-09-2022
Ingangsdatum 01-10-2022
Nummer 113060
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn