Begeleider zijn bij Aveleijn en werken op diverse locaties?
Aveleijn

Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om op diverse locaties van Aveleijn inzetbaar te zijn
 en veel ervaring op te doen met een grote diversiteit aan doelgroepen en cliëntvragen?
Wil jij verschillende teams ondersteunen met jouw inzet, ervaring en kennis?
Dan is de functie van begeleider bij onze ondersteuningspool iets voor jou!

Door een toenemende vraag vanuit de locaties zijn wij op zoek naar:

ondersteunend en persoonlijk begeleiders
(in overleg, 24 tot 32 uur per week)

Waar ga je werken?
Je gaat werken op diverse woon- en dagbestedingslocaties binnen Aveleijn en daardoor met alle voorkomende doelgroepen. Voor specifieke kenmerken van onze locaties verwijzen we je naar de website: https://www.aveleijn.nl/locaties/ 

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met ruim 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd.

Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen.

Jij en de cliënt
Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt. Gericht op talenten en houdt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil groeien. Als begeleider in de ondersteuningspool ben je niet verantwoordelijk voor de ondersteuningsplannen van cliënten.

Jij en het team
Als begeleider van de ondersteuningspool maak je deel uit van een team van circa 50 collega’s. Jouw inzet kan heel divers zijn en is afhankelijk van de vraag van de betreffende locaties. Dit kunnen roosterknelpunten zijn; ook kun je ingezet worden op basis van je expertise om het team tijdelijk te ondersteunen. Als begeleider heb je recht op je vaste vrije dag en met de roostering zal er, daar waar mogelijk, rekening gehouden worden met persoonlijke wensen. Het werken in de ondersteuningspool vraagt een grote mate van flexibiliteit, maar het brengt jou als medewerker vooral een mooie uitdaging en veel ervaring!

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt:

  • een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 (MMZ of vergelijkbaar agogisch, Verpleegkunde of Social Work)
  • kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg , aangevuld met aantoonbare vakkennis
  • inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren

Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.

Je kunt:

  • methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
  • uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/).

Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • veel ontwikkelingsmogelijkheden
  • een baan in een uitdagende werkomgeving
  • arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van ondersteunend begeleider is ingedeeld in functiegroep 30 (maximaal € 2.716,- bij een 36-urige werkweek); die van persoonlijk begeleider in functiegroep 40 (maximaal € 2.993,- bij een 36-urige werkweek). Inschaling en salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Ben jij nieuwsgierig geworden, heb je vragen of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Hiervoor kun je contact opnemen met Petra Staijen-Nibbelink, manager, via p.staijen@aveleijn.nl

Al overtuigd dat dit de functie is waar je naar op zoek bent?
Reageer direct met jouw CV en motivatie en wij nemen contact met je op!

 

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Type Werkplein
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Ondersteuningspool
Postcode 7521 HJ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Petra Staijen-Nibbelink, manager, via p.staijen@aveleijn.nl
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 20-09-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 25-10-2021
Nummer 71243
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn