Ondersteuner (interne vacature)
Baalderborg Groep

De bewoners van woonvoorziening De Oldenburg team B zijn per 1 juni 2021 op zoek naar een:

Ondersteuner
Voor 22-26 uur per week

Waar ga je werken? 
Leef Je Leven. Dát geldt zeker voor wie bij De Oldenburg woont. Een appartementencomplex in het centrum van Hardenberg voor volwassenen met een lichte of matige verstandelijke beperking. Elke dag wordt begeleiding geboden door een team van persoonlijk ondersteuners en  ondersteuners. Deze medewerkers zijn tussen 7.00 en 22.30 uur aanwezig. ’s Nachts bestaat de mogelijkheid om een beroep te doen op de nachtzorg van de Baalderborg.

Wat ga je doen?
Overdag werken de meeste cliënten. ’s Avonds en ’s morgens doen ze graag een beroep op jou. Je houding is dan vooral helpend en ondersteunend. Met alle respect voor de zeggenschap van deze mensen. Je leert en houdt de praktische en sociale vaardigheden van de cliënten op peil, zodat zij zo zelfstandig mogelijk hun leven kunnen leven.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Naast een minimaal afgeronde mbo niveau 3 opleiding breng je ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking mee. Specifiek voor De Oldenburg zoeken we een doortastende en creatieve m/v die het leuk vindt om met ons in een zelfstandig team te werken.

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.853,- op basis van 36 uur.

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsovereenkomst wordt aangeboden in eerste instantie aangeboden voor een jaar met kans op verlenging.

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast vrijdag 23 april a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek!

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kim Arkes: 06 50095449 of Priscilla de Leeuw: 06-50095434.

Via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij kun je tot en met 15 april a.s. reageren op deze vacature.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Oldenburg te Hardenberg
Postcode 7772 CG
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 22
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Kim Arkes: 06 50095449 of Priscilla de Leeuw: 06-50095434
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 01-04-2021
Reageer voor 16-04-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 63123
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep