Ondersteuner
Baalderborg Groep

Word jij de nieuwe Ondersteuner  binnen ons Team Ambulant?
voor 16 -20 uur per week

Waar ga je werken?
Wij  zijn een enthousiast team dat cliënten ondersteunt met diverse hulpvragen, waaronder kinderen en jongeren met een ernstig meervoudige beperking,  in hun eigen leefomgeving. Onze cliënten zijn woonachtig in de regio Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen.

Wat ga je doen?
Als ondersteuner ben je mede verantwoordelijk voor de persoonlijke ondersteuningsplannen van een aantal cliënten. Vanuit deze verantwoordelijkheid wordt er van jou verwacht dat je de daaruit voortvloeiende werkzaamheden op een inspirerende en motiverende manier kunt uitdragen aan overige teamleden.
Je bent in staat veranderingen in het gedrag of de fysieke gesteldheid van cliënten te signaleren en hierop te anticiperen. Als ondersteuner heb je een helikopterview, wat inhoudt dat je het overzicht houdt, lijntjes uitzet binnen het team en zorgt dat alles rondom de cliënten in goede banen loopt.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Naast een afgeronde zorgopleiding op mbo niveau 3 breng je ervaring in het begeleiden en verzorgen van mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking mee.  Sta je sterk in je schoenen, zie je complexe zorgvragen  als uitdaging en kun je zelfstandig beslissingen nemen vanuit een professionele houding, dan zijn wij op zoek naar jou!

Je hebt een duidelijke zorgvisie, bent in staat om structuur te bieden en tegelijkertijd het overzicht te behouden over het geheel. Er wordt van jou verwacht dat je goed kunt schakelen tussen de verschillende begeleidingsstijlen en zorg kunt dragen voor de hulpvragen van de cliënt. Je denkt in mogelijkheden, bent initiatiefrijk en je hebt een doortastende en creatieve persoonlijkheid. Je hebt oog voor de eigen regie van cliënten.

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een uitdagende functie in een team van enthousiaste collega’s. Extra ervaringen opdoen d.m.v. cursussen. Een fijne werksfeer, waarin humor een grote rol speelt en wij elkaar in de waarde laten.

De arbeidsovereenkomst wordt aangeboden voor de duur van een jaar met kans op verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.853,- op basis van 36 uur.

Wat je verder nog moet weten?
Je uren zijn in overleg met  de cliënt en het team,  je bent flexibel inzetbaar voor werkzaamheden die ook buiten kantoortijden kunnen vallen.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast  woensdag 21 april  a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek! De selectie zal plaatsvinden met je toekomstige cliënten en collega’s. Wij kijken uit naar jouw reactie.

VOG
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerja Kleinjan op 06–51742896. Mailen kan ook naar g.kleinjan@baalderborggroep.nl of Hetty Egbers 06-46448031, h.egbers@baalderborggroep.nl

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, ambulante begeleiding
Postcode 7701LR
Stad Dedemsvaart
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gerja Kleinjan op 06–51742896. Mailen kan ook naar g.kleinjan@baalderborggroep.nl of Hetty Egbers 06-46448031, h.egbers@baalderborggroep.nl
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 07-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 16-04-2021
Nummer 64148
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep