Ondersteuner
Baalderborg Groep

De cliënten van de locatie Hoogenweg zijn per direct op zoek naar een

Ondersteuner
20-24 uur per week

Waar ga je werken?
Binnen de Hoogenweg geven we begeleiding aan een nieuwe groep cliënten met 6 cliënten (LVB/MVB).
Het perspectief is gericht op ontwikkeling en ontplooiing. De ondersteuning is gericht op samen doen afgestemd op het kunnen en aankunnen en het samen leven.

Wat ga jij doen?
Samen met een enthousiast team draag je bij aan de dagelijkse begeleiding van onze cliënten. We begeleiden onze cliënten op hun eigen hulpvragen. Je kiest de juiste interventies die passen bij de situatie en stemming van de cliënt en je bent alert op het effect ervan.

Daarnaast draag je zorg voor een zorgvuldige verslaglegging en ondersteun je de Persoonlijk Ondersteuner in verschillende taken. Verder ben je verantwoordelijk voor maandverslagen, teamtaken en heb je een actieve houding m.b.t. tot het multidisciplinaire teamoverleg.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een afgeronde en relevante opleiding niveau 3. Je hebt een duidelijke zorgvisie op cliënten met een licht verstandelijke beperking en moet kunnen schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen, ervaring met de doelgroep LVB is een pre. Je hebt een doortastende persoonlijkheid en bent in staat cliënten een duidelijke structuur te bieden. Je bent stressbestendig, flexibel, hebt incasseringsvermogen, een positief kritische blik, staat stevig in je schoenen en hebt het vermogen tot zelfreflectie.  Ook sta je open voor contact met en het bevorderen van het netwerk van de cliënt.  

Wat hebben we jou te bieden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt met ingang van 1 juni a.s., afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.853,00 op basis van 36 uur.

Wat je verder nog moet weten:
We bieden de arbeidsovereenkomst in eerste instantie aan voor een jaar met kans op een verlenging. Er wordt gewerkt volgens een jaar uren-systematiek, dat wil zeggen dat een (groot) deel van de contracturen normaal volgens een rooster wordt ingepland, maar ook een deel wordt gereserveerd en ingepland wanneer dit vanwege vervanging van elkaar nodig is, bijvoorbeeld gedurende vrije dagen en vakantieperiodes. Dit vraagt om flexibiliteit.

Reserveer alvast 14 mei a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek! We houden je via de e-mail op de hoogte of we je zullen uitnodigen.

VOG
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Voor meer informatie kun je terecht bij Jolien Kristiaans, teamleider, telefoonnummer 06–12731749. Via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij kun je tot en met 10 mei a.s. reageren op deze vacature.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, woonvoorziening Hoogenweg 5 te Hoogenweg
Postcode 7793 HN
Stad Hoogenweg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jolien Kristiaans, teamleider: 06–12731749
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 26-04-2021
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 11-05-2021
Nummer 67307
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep