Ondersteuner bij Logeren Ommeresstraat
Baalderborg Groep

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Waar ga je werken
‘Van ontwikkeling van het kind tot ontzorgen van de ouders en ontspanning voor kind én ouders. Dat maakt ons als dienstverlener uniek en daar zijn trots op’. Wil je jouw talenten en pedagogische vaardigheden ook inzetten voor kinderen en jeugdigen in de leeftijd van 0 – 18 jaar met een ontwikkelingsstoornis of lichamelijke beperking die dromen van een mooie toekomst? En help jij ze op weg de dromen om te zetten in kansen? Dan is werken binnen Kind & Jeugd echt iets voor jou! Je gaat namelijk onderdeel uitmaken van een team van enthousiaste zorgprofessionals die werken met onze integrale visie 1 kind 1 plan. Vanuit een vaste werkplek (basisteam) word je ingezet op de verschillende diensten binnen Kind & Jeugd. We bieden gespecialiseerde dienstverlening in ons expertisecentrum voor Kind – en Jeugd in Ommen:
Onderzoek en diagnostiek;
Dagbehandeling;
Buitenschoolse gespecialiseerde begeleiding en opvang;
Logeren;
Zaterdagopvang;
Vakantieopvang;
Persoonlijke begeleiding of behandeling bij de gezinnen thuis;
Begeleiding op school of kinderopvang, zowel speciaal als regulier.

Wat ga je doen
Samen met een enthousiast team draag je bij aan de dagelijkse zorg en begeleiding van onze cliënten. Je ondersteunt hen in de zorg- en begeleidingsbehoefte waar het nodig is. Je kiest de juiste interventies die passen bij de situatie en stemming van de cliënt en je bent alert op het effect ervan. Je werkt nauw samen met de Persoonlijk Ondersteuner. Je schrijft bijvoorbeeld de maandelijkse rapportages, onderhoudt het contact met familie en voert taken uit die voortkomen uit de rapportages en vanuit de teamtaken.

Wat breng je mee
Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO-3 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als Ondersteuner. Je staat stevig in je schoenen en je kunt onze cliënten een duidelijke structuur bieden.

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.009,00 op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Wil je eerst meer weten? Bel dan met onderstaand contactpersoon. Om direct te solliciteren klik op de rode knop 'Solliciteren'.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Ommeresstraat te Ommen
Postcode 7731XD
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Herma Hoskens: 06-51227828
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 24-02-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 24-02-2023
Nummer 118119

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep