Ondersteuner bij verschillende doelgroepen
Baalderborg Groep

Wil je werken met verschillende doepgroepen? Dit is je kans!  Zit je in je huidige baan op je plek maar ben je eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar het werken met een andere doelgroep? Of weet je na je diplomering nog niet zo goed voor welke cliëntengroep je iets wilt betekenen? Dan is het werken als Doelgroep Medewerker misschien iets voor jou!  Als Doelgroep Medewerker krijg je de kans om het werk met verschillende cliëntengroepen te ervaren. Zo vervang je bijvoorbeeld een collega met zwangerschapsverlof op een woonlocatie, waarna je een aantal maanden de collega’s van een dagbestedingslocatie ondersteunt. En dit alles met de zekerheid van een vast maandelijks inkomen. Je kunt bij ons aan de slag voor 16 uur per week, maar ook 32 uur en alles wat er tussen ligt, is mogelijk. Het is aan jou!

Waar ga je werken
Wij zijn de Baalderborg Groep. We zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking (licht tot ernstig meervoudig), kinderen met ontwikkelingsproblemen en ouderen met een intensieve ondersteuningsvraag. Samen met ruim 2000 collega's en vrijwilligers zetten we ons in voor deze bijzondere mensen op ca. 80 locaties verspreid over Overijssel en Drenthe. 

Wat ga je doen
Samen met een enthousiast team draag je bij aan de dagelijkse zorg en begeleiding van onze cliënten. Je ondersteunt hen in de zorg- en begeleidingsbehoefte waar het nodig is. Je kiest de juiste interventies die passen bij de situatie en stemming van de cliënt en je bent alert op het effect ervan. Je werkt nauw samen met de persoonlijk ondersteuner. Je schrijft bijvoorbeeld de maandelijkse rapportages, onderhoudt het contact met familie en voert taken uit die voortkomen uit de rapportages en vanuit de teamtaken.

Wat breng je mee
Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO niveau 2, 3 of 4 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als  Assistent Ondersteuner of Ondersteuner. Je staat stevig in je schoenen en je kunt onze cliënten een duidelijke structuur bieden.

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een fijne werkomgeving waarin jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen mede via ons opleidingscentrum. Afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau ontvang je salaris volgens de CAO-Gehandicaptenzorg FWG 25 of FWG 35. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op: 06-29661835 of 0523-287263. We vertellen je graag meer en kunnen direct een oriënterend gesprek met je plannen. Stuur je liever eerst een sollicitatie, dat mag uiteraard ook. Deze kun je sturen naar:[email protected]

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Astrid Blik: 0523-287263
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 13-01-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 13-01-2023
Nummer 116981

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep