Ondersteuner Caenstraat Doetinchem
Zozijn

Functieomschrijving

Ben jij die ervaren ondersteuner die goed kan schakelen tussen de verschillende ondersteuningsvragen? Dan is dit een baan voor jou! Wij zoeken een

Ondersteuner 24 tot 30 uur in de week

Wat ga je doen?

Als ondersteuner begeleid je de cliënten op basis van de vragen uit het zorgplan. Dit is de basis van de begeleiding. De ondersteuning vindt plaats op afgesproken momenten. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt zo nodig contact met het netwerk van de cliënt en gaat mee naar instanties als dat gevraagd wordt. Je werkt in een basisrooster en bent beschikbaar voor alle voorkomende diensten, op de Caenstraat worden ook slaapdiensten gedraaid. De werksfeer is uitnodigend en gericht op zo zelfstandig mogelijk kunnen werken.

Dit zijn wij

De Caenstraat is een 24-uurs woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. De 15 cliënten wonen, zo zelfstandig mogelijk, in hun eigen appartement. Er is altijd begeleiding aanwezig vanuit een centraal appartement, ‘Het Steunpunt’. Hier zijn vaste inloopmomenten en gezamenlijke activiteiten. Er zijn 16 appartementen, verdeeld over drie flatgebouwen.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk. 

 

Herken jij je in het volgende?

Je hebt         

 • een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3;
 • enkele jaren werkervaring met de doelgroep;
 • humor;
 • een oplettende en alerte houding.

 Je bent

 • stimulerend en motiverend;
 • eerlijk en flexibel;
 • positief en weerbaar.

Je kunt

 • makkelijk schakelen tussen de verschillende ondersteuningsvragen;
 • zelfstandig werken en goed samenwerken in teamverband;
 • de handen uit de mouwen steken;
 • je grenzen aangeven, staat stevig in je schoenen;
 • structuur bieden aan de clienten.

 

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan in een leerrijke werkomgeving in Doetinchem.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 2.853,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Externe kandidaten krijgen een dienstverband voor 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet naar onbepaalde tijd.

 

Procedure

Enthousiast? 

Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk. Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overhandigen.

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidige leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Doetinchem Caenstraat Doetinchem
Postcode 7002GM
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gertjan Witkamp, wnd. manager, tel. 06 - 22369339
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 04-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Ingangsdatum 04-05-2022
Nummer 109822
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn