Ondersteuner de Hof in Wilp
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ondersteuner met een dienstverband tot 60%

 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan. Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je werkt hierbij samen met je collega’s (ondersteuners en coördinerend ondersteuners) en met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten. Vanzelfsprekend verricht je de nodige teamtaken en neem je deel aan overlegvormen.

Dit zijn wij?

De Hof (Veld en Weide 3/5) is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp. De Hof bestaat uit 20 cliënten met een verstandelijke beperking die intensieve zorg vragen. Een groot deel van deze cliënten hebben vraagstukken en ondersteuning nodig in relatie tot een meer of minder gevorderde vorm van dementie. Andere cliënten vragen nabijheid, duidelijkheid en ondersteuning in hun dagelijkse leven. De cliënten hebben hun eigen kamer en delen de badkamer. Het is een stabiel team met veel oog voor het welbevinden van de cliënten.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3.
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag.
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen.
 • Je bent flexibel, sociaal en communicatief.
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.
 • Je kunt methodisch werken.
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken.

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Een aanstelling in eerste instantie voor 1 jaar, daarna volgt bij voldoende functioneren een aanstelling voor onbepaalde tijd;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 2.675,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 7,05% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Intern nummer OV19-051
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 5 De Hof (3) Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wicher Jansen, manager, telefoonnummer 06-11620865
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 10-04-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 10-04-2019
Nummer 45060
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn