Ondersteuner IB
Baalderborg Groep

Word jij onze nieuwe collega?

Waar ga je werken
Onze cliënten hebben een intensieve ondersteuningsvraag als gevolg van een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast is er bijkomende (psychiatrische) problematiek die bij elke cliënt weer anders tot uiting komt. De ondersteuningsvraag is zo intensief is dat de begeleiding in een reguliere woning niet haalbaar is. Wat vraag dit van jou? Het is belangrijk dat je lef en initiatief toont, risico’s kunt inschatten en ook durft te nemen. Als team staan we er altijd voor elkaar. Voor een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie vraagt het een sensitieve en responsieve houding; herkennen wat de cliënt nodig heeft en áánkan. De manier van begeleiden is veelal individueel en structuur biedend. Gericht op stabilisatie en waar mogelijk op ontwikkeling. We geven onze cliënten zo veel mogelijk eigen regie in eenvoudige keuzes en kleine details.

Wat ga je doen
Samen met een enthousiast team draag je bij aan de dagelijkse zorg en begeleiding van onze cliënten. Je ondersteunt hen in de zorg- en begeleidingsbehoefte waar het nodig is. Je kiest de juiste interventies die passen bij de situatie en stemming van de cliënt en je bent alert op het effect ervan. Je werkt nauw samen met de persoonlijk ondersteuner. Je schrijft bijvoorbeeld de maandelijkse rapportages, onderhoudt het contact met familie en voert taken uit die voortkomen uit de rapportages en vanuit de teamtaken.

Wat breng je mee
Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO-3 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als Ondersteuner. Je staat stevig in je schoenen en je kunt onze cliënten een duidelijke structuur bieden.

 

Wat hebben we jou te bieden
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.154,00 op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Wil je eerst meer weten? Bel dan met onderstaand contactpersoon. Om direct te solliciteren klik op de rode knop 'Solliciteren'.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep zorglandgoed Stegerveld, in Stegeren
Postcode 7737PE
Stad Stegeren
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Gert Dijk (via de woning): 0529461078
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 12-07-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112488

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep