Ondersteuner Nachtzorg (interne vacature)
Baalderborg Groep

Het team van de Nachtzorg is per direct op zoek naar een

Ondersteuner Nachtzorg
20 uur per week (10 nachten per 4 weken)

Waar ga je werken?
De Nachtzorg heeft als visie dat ieder mens baat heeft bij een goede en veilige nachtrust zodat men overdag optimaal kan functioneren. Binnen de 24-uurszorg bieden wij een passende ondersteuning met als uitgangspunt dat cliënten in alle rust kunnen slapen en doorslapen. Daar waar hulp of verzorging gewenst is wordt deze, in samenspraak met cliënt en of zorgteams, gegeven.
Wij stellen ons als doel het leveren van een goede kwaliteit van zorg, waarbij ingespeeld wordt op de vraag en waarbij 'overcare' voorkomen wordt.
In Hardenberg is onze zorgcentrale gevestigd waar je elke nacht met 6 andere collega’s werkzaam bent. In Ommen verleent team Nachtzorg ook fysieke zorg op een drietal locaties, hier werk je alleen met ondersteuning van de collega’s die werken in Hardenberg.
Met deze vacature zoeken we een collega voor de locatie in Ommen.

Wat ga je doen?
Vanuit betrokkenheid en persoonlijke aandacht bied jij als professional samen met je collega’s passende ondersteuning aan cliënten met behulp van ons zorgsysteem.
Dit doe je door het lopen van zorgroutes en aan de hand van meldingen die doorkomen via het zorg systeem. Hulpmiddelen zijn hierbij bijvoorbeeld spreekluister verbinding, persoonsalarmering, deurverklikkers en camera observatie. Je werkt nachtdiensten tussen 23.00 en 7.00 uur volgens een rooster.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een relevante MBO-niveau 3 opleiding en je hebt een duidelijke affiniteit met het werken in de nacht.
Werken in de het Nachtzorgteam betekent dat je snel moet kunnen schakelen, je flexibel bent en verantwoordelijkheid neemt in stressvolle situaties. Daarnaast vind je het een uitdaging om te kunnen communiceren met alle doelgroepen van de Baalderborg Groep.
De werkzaamheden bij de Nachtzorg  vraagt ook dat je in het bezit bent van een rijbewijs-B en dat je computervaardigheden beheerst.

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Wat hebben we je te bieden?
Een warm welkom binnen een mooie dynamische werkplek! De arbeidsuren en voorwaarden zijn conform de CAO-GHZ. Het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.993,00 op basis van 36 uur. Tevens hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat je verder nog moet weten
Je krijgt een overeenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid is de intentie om het contract te verlengen.

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat wij kunnen bieden? Aarzel niet en bel voor vragen met Francisca Huisjes, tel.nr. 06-57586916.  

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Francisca Huisjes tel.nr. 06-57586916
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 08-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 14-04-2021
Nummer 64393
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep