Ondersteuner NAH - Nijmegen
Zozijn

Op zoek naar een leuke flexibele (bij)baan? Bij Zozijn willen we cliënten graag tot bloei laten komen. Dit doen we door het bieden van liefdevolle en vakkundige zorg, begeleiding en ondersteuning. Word jij hier ook enthousiast van?

Wij zoeken binnen Op Pad De Lenthof in Nijmegen een 
ondersteuner op invalbasis die inspringt wanneer dat nodig is.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar ondersteuningsvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Daarbij ben je alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op dit plan en dit bespreek je collega’s . Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je hebt regelmatig contact met de manager, collega’s uit het team en collega’s uit andere eenheden.

Dit zijn wij
OP PAD biedt volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel ondersteuning en begeleiding in de woon-/leefsituatie, zowel in de eigen woonsituatie van cliënten als ook in woonvoorzieningen.
Op Pad heeft woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. Of woningen waar mensen met NAH kunnen logeren. In iedere woning wonen mensen met een soortgelijke ondersteuningsvraag.

Op de Lenthof wonen cliënten met NAH en mogelijk psychische problematiek in een eigen appartement met in de nabijheid gespecialiseerde begeleiding. Iedere cliënt heeft specifieke zorgvragen, aan de hand daarvan wordt de ondersteuning door de begeleiding ingevuld.

's Nachts is er een begeleider aanwezig. Dat betekent dat er 24-uurs ondersteuning wordt geboden waar dat nodig is.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3
  • Je hebt werkervaring in de gehandicaptenzorg, bijvoorkeur met de doelgroep NAH
  • Je hebt actuele kennis van voorkomende ziektebeelden; je weet wat dit betekent voor de cliënt en kan daarop aansluiten met gerichte handelingen en benaderwijzen
  • Je bent alert op de signalen van cliënten
  • Je bent in staat te bemiddelen indien nodig tussen cliënten en anderen
  • Je bent flexibel en klantgericht
  • En daarnaast kun je methodisch (planmatig) werken en kun je goed samenwerken

Dit bieden wij
Een uitdagende baan vol afwisseling in een leerrijke werkomgeving;
Een salaris van maximaal € 2853,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35; Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden; 
Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van 1 jaar en daarna bij gebleken geschiktheid een aanstelling voor onbepaalde tijd;
Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Nijmegen
Postcode 6663MB
Stad Lent
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Colette Huis in 't Veld, teamondersteuner NAH, 06-22631181
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 22-11-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 18-10-2021
Nummer 73049
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn