Ondersteuner NAH Wonen Nijmegen
Zozijn

Functieomschrijving

Een flexibele en vakkundige ondersteuner gezocht Ben jij flexibel, vakkundig en zijn de cliënten bij jou in goede handen? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

Binnen NAH Wonen Nijmegen zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een flexibele

Ondersteuner voor 10-32 uur week (27,78 - 88,89%)

Wat ga je doen Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan volgens de methodiek ‘Hooi op je Vork’. Je bent alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit zo nodig met de Persoonlijk Begeleider NAH-LG. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn (maatschappelijke) netwerk en bij de vrijetijdsbesteding.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen

Dit zijn wij

OP PAD biedt volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel ondersteuning en begeleiding in de woon-/leefsituatie, zowel in de eigen woonsituatie van cliënten als ook in woonvoorzieningen. Op Pad heeft woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. Of woningen waar mensen met NAH kunnen logeren. In iedere woning wonen mensen met een soortgelijke ondersteuningsvraag.

De Lenthof is een locatie waar 16 mensen begeleid wonen en waar groepsgerichte activiteiten plaatsvinden. Het is een locatie op fietsafstand van Nijmegen maar nog wel in een landelijke omgeving.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk. Liefdevolle en professionele zorg en ondersteuning kunnen we alleen bieden vanuit een dialoog; dit is onze grondhouding. Dialoog is samenspraak: je luistert naar elkaar en wisselt met elkaar van gedachten. Je sluit aan bij het denken en voelen van de ander. Daarbij maakt het niet uit wie die ander is: cliënt, verwant, vrijwilliger, collega , leidinggevende of een relatie van Zozijn.

Functie eisen

Je hebt

 • Een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3
 • Kennis van en ervaring met de doelgroep NAH
 • Een reflecterend en relativerend vermogen

Je bent

 • Flexibel, sociaal, communicatief
 • Proactief
 • Liefdevol, vakkundig en vindingrijk

Je kunt

 • Methodisch (planmatig) werken
 • Goed samenwerken met anderen 

Inschaling

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan vol afwisseling
 • Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar. Verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd hoort bij gebleken geschiktheid en onveranderde bedrijfsomstandigheden, tot de mogelijkheid. Interne medewerkers behouden hun huidige aanstelling.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Als ondersteuner een salaris van maximaal € 2675,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%

Bijzonderheden

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling.

Type Werkplein
Intern nummer NAH19-044
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Nijmegen
Postcode 6663MB
Stad Lent
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Annelies Donderwinkel, manager NAH, 06-21381794 of bij Colette Huis in t Veld, teamondersteuner NAH 06-22631181.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 20-03-2019
Reageer voor 24-04-2019
Nummer 44551
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn