ONDERSTEUNER SLAAPWACHT BIJ LOGEERHUIS BAALDERSCHANS TE LOOZEN
Baalderborg Groep

Functieomschrijving

Het team van logeerhuis Baalderschans is op zoek naar een 

Ondersteuner slaapwacht
Voor gemiddeld 6 uren per week
(Wat inhoud om het weekend 2 slaapdiensten van 22.00 – 7.45 uur)

Waar ga je werken?
Groepsaccomodatie de Baalderschans op Landhoeve de Zwiese is in de weekenden en tijdens vakanties in gebruik als logeerhuis van de Baalderborg Groep. Wij bieden logeeropvang aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Vaak is er sprake van intensieve zorg- en begeleidingsvragen.

Wat ga je doen?
Als slaapwacht zorg je er voor dat de logees rustig en veilig kunnen slapen. Je staat in verbinding met de Nachtzorg van Baalderborggroep. Via melding van hun kom jij zo nodig in actie.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wat breng je mee?
Wij vragen minimaal een afgeronde relevante Mbo-opleiding niveau 3. Je neemt initiatieven die binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen en betrekt hierbij waar nodig de juiste personen. Je hebt een stabiele en doortastende persoonlijkheid. Verder kan je zowel goed zelfstandig werken als in een team. Je kan makkelijk schakelen en hebt een flexibele instelling ten aanzien van onverwachte situaties.

Inschaling

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.662 op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

In eerste instantie wordt het contract voor bepaalde tijd voor de duur van 7 maanden aangegaan.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, Landhoeve Zwieseborg in Loozen
Postcode 7778HP
Stad Loozen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 6
Uren tot 6
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Manny Koggel te bereiken op 06 53235651.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 19-10-2018
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 14-05-2019
Nummer 41364
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep