Ondersteuner wijkzorg (Helpende niv2,Verzorgende IG)
Werk & Wij - Zorg & Wij

Functieomschrijving

Om elke dag weer de beste zorg te kunnen bieden, zoals we dat ook voor onze eigen naasten zouden willen, hebben wij jou nodig! Werk & Wij – Zorg & Wij biedt vanuit deskundigheid en met respect en waardering voor elkaar verpleging en verzorging thuis vanuit kleine teams.

Als ondersteuner wijkzorg in de wijk bij Werk & Wij – Zorg & Wij werk je thuis bij cliënten. Je voert o.a. ondersteunende en verzorgende handelingen uit en je ondersteunt de cliënt in het organiseren van de thuissituatie.

Deze vacature is eventueel ook te combineren met je (eventuele) huidige baan, de contracturen kunnen (in overleg) naar wens worden bepaald, met een minimum van 16 uur per week. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit onze locatie in Enschede.

Je werkt, op dit moment, diensten van 7 uur tot ± 13 uur (ochtend route), van 16 uur tot ± 17:30 uur (middag route) en van 20 uur tot ± 24 uur (avond route); indien mogelijk de middag en avond op één dag.

Functie eisen

  • je hebt minimaal een diploma helpende niveau 2 of Verzorgende IG;
  • verleent ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen;
  • kunt zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • kent de cliënten en kunt waar mogelijk aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt;
  • gaat een vertrouwensband aan en stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af;
  • bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden;
  • een rijbewijs is verplicht bij deze functie;
  • contracturen zijn in overleg.

 

Inschaling

Salaris afhankelijk van opleidingsniveau.

Bijzonderheden

Ben jij die ondersteuner wijkzorg die we zoeken? Stuur je C.V. met motivatie naar ons toe en wie weet tot snel! Bij eventuele vragen of opmerkingen is het mogelijk contact op te nemen met Rene Warmerdam, eigenaar van Werk & Wij - Zorg & Wij;  [email protected]

Type Vacature
Organisatie Werk & Wij - Zorg & Wij
Locatie Werk & Wij - Zorg & Wij
Postcode 7524 AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rene Warmerdam ([email protected])
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 13-06-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 13-07-2022
Nummer 111669
Doorsturen Bekijk PDF

Werk & Wij - Zorg & Wij

Bij Werk & Wij – Zorg & Wij werken wij vanuit gedrevenheid, toewijding, harts gesteldheid en liefde voor mensen. Wij onderscheiden ons door kleinschaligheid en individuele aandacht. Onze zorg en begeleiding worden door cliënten en hen naasten als vertrouwd, persoonlijk en veilig ervaren. Samen streven wij naar een zo volwaardig mogelijk bestaan. Cliënten nemen geen plaats op een ”roze wolk”, maar worden gestimuleerd en ondersteund in het uitvoeren van hun taken en werkzaamheden. Vanuit kleine teams bieden wij zorg, begeleiding en ondersteuning die aansluit bij de individuele behoefte van de cliënt. Voor meer informatie over ons bezoek onze website: www.werkenwij.nl of www.zorgenwij.nl.

Meer over Werk & Wij - Zorg & Wij