Ondersteuner wonen Duiven de Vergert
Zozijn

Functieomschrijving

Voor de Vergert in Duiven zoeken wij een

ondersteuner met een dienstverband van 24 uur per week

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega's en stagiaires/leerlingen.

Dit zijn wij

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.Ben jij die liefdevolle aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Zozijn is onderverdeeld in drie regio’s en twee sectoren. Onderdeel van de regio Liemers-Achterhoek is de Vergert. De Vergert is een woonvoorziening vlakbij het centrum van Duiven en bevindt zich middenin een woonwijk. Op deze locatie wonen 12 volwassen bewoners. Het gaat om bewoners met een ernstig verstandelijke beperking die daarnaast ook lichamelijke beperkingen hebben. De zorgvraag van deze bewoners is zeer intensief; zij hebben een Zorgzwaartepakket vergelijkbaar met ZZP 5 en 8 voor de VG-sector. De voorziening kent 2 huiskamers en iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Per 2 bewoners is er een douche en toilet. Daarnaast is er een zorgbadkamer. Op de Vergert is een binnentuin aanwezig. In de huiskamers, slaapkamers en douches is een tilliftsysteem aangebracht.

Functie eisen

Herkenj jij je in het volgende?

Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3 en je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg. Je bent flexibel, klantgericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken. Je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent in staat de werkzaamheden in je werkeenheid te coördineren. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Inschaling

Dit bieden wij

    • Een salaris van maximaal € 2675,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35
    • Een eindejaarsuitkering van 7,05% en flexibele arbeidsvoorwaarden
    • een arbeidsovereenkomst van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt deze arbeidsovereenkomst omgezet in een arbeidsovereenkmst voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten behouden hun huidige aanstellingsduur. 
    • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Bijzonderheden

Procedure

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid; bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

In het kader van de vergewisplicht kunnen we, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opvragen bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Type Werkplein
Intern nummer AL19-139
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Kandia De Vergert Duiven
Postcode 6921VW
Stad Duiven
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor nadere informatie over deze functie: Nicole Damman, coördinerend ondersteuner, tel. 06-11615815
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 12-11-2019
Reageer voor 15-12-2019
Ingangsdatum 12-11-2019
Nummer 49484
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn