Ondersteuner wonen Zelhem
Zozijn

Wil jij werken als ondersteuner bij een dynamische groep cliënten en hen adequaat ondersteunen bij een zo zelfstandig mogelijk leven? Kun jij zowel zelfstandig als ook in teamverband werken en ben je het type; Doen wat je zegt en zegt wat je doet? Reageer dan nu!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en taakverantwoordelijke

Ondersteuner voor 24 uur 

Wat ga je doen?
Als ondersteuner bij wonen Zelhem werk je met vaste contactmomenten bij de cliënten. Je begeleidt de cliënten op basis van de vragen en afspraken uit ieders individuele zorgplan en speelt als professional in op dat wat je ziet gebeuren.

Het is belangrijk dat je kan schakelen tussen de verschillende zorgvragen en om kan gaan met het beroep dat op je gedaan kan worden.

Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan.
Je onderhoudt zo nodig contact met het netwerk van de cliënt en gaat mee naar instanties als dat gevraagd wordt. Je werkt in een basisrooster en bent beschikbaar voor alle voorkomende diensten. Je kan goed zelfstandig als ook in teamverband werken.

Dit zijn wij:
Op de locatie Magnoliaweg in Zelhem zijn 13 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en één gezamenlijk appartement waar cliënten opzoeken, koffie wordt gedronken en gezamenlijk wordt gekookt en gegeten. Ieder appartement heeft eigen woonfaciliteiten zoals een keuken, toilet en douche. Op de Magnoliaweg wonen 14 cliënten. Sommige cliënten gaan naar dagbesteding, maar er zijn ook cliënten thuis overdag. In de flats wonen ook huurders zonder zorg van Zozijn. De collega’s binnen het team ondersteunen de cliënten daar waar dat nodig is en begeleiden de individuele cliënt in het leiden van een leven dat het best past bij zijn of haar mogelijkheden en persoonlijkheid.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de bewoner toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal kwalificatieniveau 3, kennis en werkervaring met de doelgroep;
  • Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de verschillende ondersteuningsvragen;
  • Je kunt zelfstandig uitvoering geven aan de activiteiten voorkomend uit het zorgplan en werkt methodisch;
  • Je bent computer- en digivaardig en je hebt kennis van de mogelijkheden die Social Media biedt;
  • Je doet wat je zegt en zegt wat je doet;
  • Je vindt feedback geven en ontvangen vanzelfsprekend als ook reflecteren op je eigen gedrag;

Dit bieden wij

  • Een uitdagende en leerzame baan en werkomgeving;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg, als ondersteuner een salaris van maximaal € 3.105,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35, en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Procedure
Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk. Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kom je bij ons in dienst, dan vragen wij om een “Verklaring omtrent Gedrag”. Om referenties wordt gevraagd tijdens de procedure.

 

Type Werkplein
Intern nummer AL
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Achterhoek Zelhem
Postcode 7021ZX
Stad Zelhem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Kristel van Ommen tel: 06-15339088
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 10-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 10-05-2023
Nummer 119930
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn