Ondersteuners die ook in de vakantieperiode willen werken.
Zozijn

Ondersteuners die ook in de vakantieperiode willen werken.

Ben jij op zoek naar vakantie- of invalwerk? En wil jij jouw kennis inzetten in de praktijk en zinvolle ervaring opdoen? Dan is dit je kans!

Binnen wonen Achterhoek/Liemers zijn wij voor verschillende locaties op zoek naar ondersteuners;

Wat ga je doen?

Je wordt ingezet binnen 1 of meerdere woonlocaties. We gaan met je in overleg binnen welke locatie je het beste past; dit is natuurlijk ook afhankelijk van je opleiding en ervaring. Nadat je bent ingewerkt werk je mee in het rooster en ga je zelfstandig aan de slag. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan, waarin de ondersteuningsvragen van de cliënten verwerkt zijn. Die ondersteuningsvragen variëren op het gebied van ADL vaardigheden, zorgvaardigheden en (gedrag) begeleidingsvaardigheden. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan. Naast deze directe cliëntenzorg kun je je ook betrokken bij werkzaamheden gericht op vrije tijdsbesteding of huishoudelijk gebied.

Wie zijn wij

Wonen Achterhoek/ Liemers heeft woonvoorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking met een zeer uiteenlopende ondersteuningsvraag. We kennen in de regio verschillende woonvormen, mensen wonen zelfstandig in eigen appartementen en krijgen ondersteuning op specifieke momenten en/of kunnen ondersteuning inroepen. Ook zijn er wooncomplexen waar mensen samen wonen onder een dak en gebruik maken van 24 uurszorg. Afhankelijk van de vraag van de cliënt bieden wij professionele en liefdevolle ondersteuning!

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Uitgebreide functieomschrijving

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op niveau 3 binnen zorg en welzijn en je hebt stage- of werkervaring.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je kunt meedraaien in een rooster met wisselende diensten, dus ook op onregelmatig tijden werken.
  • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en staat stevig in je schoenen.

 

 

I

Dit bieden wij

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in opbouw naar de functie, ondersteuner in FWG 35 maximaal € 2.675,- bruto.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd, gedurende de zomerperiode met de mogelijkheid voor verlenging.
  • Je kunt als interne kandidaat solliciteren op vacatures

Procedure

Bij indiensttreding vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”, ook vragen we referenties op.

Bij voldoende kandidaten halen we de vacature van de site.

 

Type Werkplein
Intern nummer AL 19-040
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Achterhoek
Postcode 7001KA
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wilma Becker, manager wonen Doetinchem, tel: 06-53811851 en/of Johan Kuijsten, manager wonen Achterhoek/Liemers, tel: 06-12829668
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 18-03-2019
Reageer voor 31-05-2019
Nummer 44452
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn