Ondersteuners Het Boshuis - Wilp
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij?

ondersteuners met een dienstverband van maximaal 60% (ander percentage is ook bespreekbaar)

Dit zijn wij?

Wooneenheid Het Boshuis in Wilp behoort tot regio Oost-Veluwe. In totaal wonen er 20 cliënten, verdeeld over twee groepen van ieder 10 cliënten in de leeftijd van midden twintig tot zeventig jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Alle cliënten hebben een vorm van dagbesteding of werk. De cliënten kunnen veel zelf, maar hebben wel structuur en begeleiding nodig. Tevens zijn er een paar cliënten die ook lichamelijke ondersteuning nodig hebben.

Iedere cliënt heeft zijn eigen appartement met een zit-slaapkamer, douche en toilet. Daarnaast zijn er ook algemene ruimtes zoals een gezamenlijke woonkamer met keuken

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan. Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je werkt hierbij samen met je collega’s. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten. Vanzelfsprekend verricht je de nodige teamtaken en neem je deel aan overlegvormen.

Herken jij je in het volgende

Je hebt

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3
 • Kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag
 • Een reflecterend en relativerend vermogen

 Je bent

 • Flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Liefdevol, vakkundig en vindingrijk
 • Een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties

 Je kunt

 • Methodisch werken
 • Je grenzen bewaken
 • Goed samenwerken

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan op het mooie landgoed in Wilp.
 • Een salaris van maximaal € 2.675,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35 en een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband daarna omgezet in onbepaalde tijd.

Procedure

Graag zien we je reactie via Zorgselect tegemoet. Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Intern nummer OV19-160
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 2 Boshuis
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 21.60
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Coby van der Steege, telefoonnummer 06-51195147
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 16-01-2020
Reageer voor 29-02-2020
Ingangsdatum 16-01-2020
Nummer 50262
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn