Ondersteuners IB (Wegens uitbreiding) bij Vlasakkerkamp 12B/13A
Baalderborg Groep

Word jij onze nieuwe collega?

Waar ga je werken
Je komt te werken op de Vlasakkerkamp 13A in combinatie met woning 12B in Hardenberg. Hier bieden we intensieve begeleiding (IB) aan 3 cliënten (zowel op 12B als 13A) in de leeftijd van 25 tot 52 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, ASS en/of psychiatrische stoornissen, waardoor er sprake is van moeilijk verstaanbaar gedrag. Er kan verbale en/of fysieke agressie plaatsvinden. De cliënten hebben behoefte aan rust, structuur en duidelijkheid. Daarnaast gaan we in de weekenden ook 1 op 1 begeleiding bieden aan een jonge cliënt van 15 jaar. Voor deze specifieke begeleiding zijn we op zoek naar 2 mensen, die beiden 8 uur kunnen werken. (1 x per 2 weken een weekend). Misschien iets naast een baan op de dagbesteding?

Wat ga je doen
Samen met een enthousiast team draag je bij aan de dagelijkse zorg en begeleiding van onze cliënten. Je ondersteunt hen in de zorg- en begeleidingsbehoefte waar het nodig is. Je kiest de juiste interventies die passen bij de situatie en stemming van de cliënt en je bent alert op het effect ervan. Je werkt nauw samen met de persoonlijk ondersteuner. Je schrijft bijvoorbeeld de maandelijkse rapportages, onderhoudt het contact met familie en voert taken uit die voortkomen uit de rapportages en vanuit de teamtaken.

Wat breng je mee
Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO-3 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als Ondersteuner. Je staat stevig in je schoenen en je kunt onze cliënten een duidelijke structuur bieden.

Wat hebben we jou te bieden
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.154,00 op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Wil je eerst meer weten? Bel dan met de contactpersoon. Om direct te solliciteren klik op de knop 'Solliciteren'.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg
Postcode 7772 MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marissa Deuzeman: 06-37459494
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 17-11-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115655

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep