Ondersteuners MVB
Baalderborg Groep

Meerdere ondersteuners
MVB zorg
20 – 26 uur per week

Wij zijn op zoek naar meerdere ondersteuners die een uitdaging halen uit het werken binnen de 24 uurs zorg. Zoek je een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw talenten binnen een brede doelgroep kan inzetten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen de doelgroep MVB zijn wij op zoek naar een ondersteuner die onze cliënten helpt om zo zelfstandig mogelijk hun eigen leven te leven.
De begeleiding is gericht op het bewaren en of vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt, door hen te ondersteunen en te stimuleren in de dagelijkse bezigheden.  Waar nodig worden ADL taken overgenomen.

Wij zoeken meerderen doelgroep breed inzetbare ondersteuners voor het werkgebied Nijverdal/Rijssen en Hardenberg/Ommen.
De teams kijken uit naar je komst!

Wat ga je doen?
Als ondersteuner MVB  ben je inzetbaar op verschillende locaties of afdelingen, die met deze doelgroep werken. Je werkt nauw samen met je team van collega’s. Je schrijft bijvoorbeeld onderdelen voor de jaarlijkse ondersteuningsplannen, onderhoud het contact met familie en voert taken uit die voortkomen uit de rapportages en vanuit de zogenoemde ‘teamtaken’. Vanuit deze verantwoordelijkheid, wordt er van jou verwacht dat je daaruit voortvloeiende werkzaamheden op een inspirerende en motiveerde manier uitvoert.

Solliciteer en kom ons met jouw expertise versterken!

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Je hebt een mbo-niveau 3 zorgopleiding. Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en weet hun mogelijkheden te benutten.

Je hebt affiniteit met de doelgroep en de bijbehorende verzorging. Daarbij bezit je een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en kan je schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen. Je kan goed inspelen op de verbale en non-verbale signalen van cliënten, bent initiatiefrijk, doortastend (kunt ‘knopen’ doorhakken) en neemt beslissingen die binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen. Indien nodig kun je de juiste personen hierbij betrekken. Tevens heb je een positieve en actieve instelling en kun je goed feedback geven en ontvangen.

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.766,- op basis van 36 uur.

Je bent van harte welkom binnen een betrokken en enthousiast organisatie. Je krijgt een uitdagende functie waarbij je gaat werken met onze cliënten met variërende zorgvragen. We kijken naar een passende plek binnen onze organisatie die aansluit op jouw kwaliteiten.

Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.
Een organisatie die wil investeren in medewerkers en het beste eruit wil halen. Heb je passie voor de zorg dan kan je deze hier zeker kwijt!

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden over de procedure.

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we voor jou een VOG aan. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met  Mariska Bos op 06-25550836. Via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij kun je tot 1 mei a.s. reageren.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Mariska Bos op 06-25550836
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 05-03-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-05-2021
Nummer 58819
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep