Ondersteuners Wonen - Ulft
Zozijn

Ben jij een allround ondersteuner die zowel begeleidende als verzorgende vaardigheden bezit? Dan is dit een baan die bij je past.

Wij zoeken voor 't Iesselhuus, de nieuwe woonlocatie in Ulft, 6 ondersteuners met een dienstverband tussen 24 tot 32 uur per week i.v.m uitbreiding nieuwbouw locatie.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt cliënten op een manier die past bij de persoon en zijn of haar ondersteuningsvraag. Je vindt het leuk om cliënten te begeleiden in het leren zo zelfstandig mogelijk te wonen in een (nieuwbouw) appartement. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent je continu bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en het vinden van een passende vrijetijdsbesteding. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden, neem je deel aan overlegvormen en lever je een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Dit zijn wij
Wonen Ulft kent een brede doelgroep. Het huidige wooncentrum biedt woongelegenheid aan vijftien cliënten. Allen gaan verhuizen medio 2022 naar een nieuwbouw complex in het centrum van Ulft. Het nieuwe gebouw heeft drie verdiepingen waar 29 cliënten hun eigen appartement hebben. Ook zijn er drie gezamenlijke woonruimtes, op elke verdieping één. 

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een afgeronde opleiding binnen zorg en welzijn op minimaal niveau 3 en werkervaring in de gehandicaptenzorg;
 • Je hebt affiniteit om de cliënt zo normaal waar mogelijk te laten functioneren in en om Ulft;
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en enthousiast;
 • En je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken waaronder ook slaapdiensten;
 • Verder ben je liefdevol, vakkundig en vindingrijk:
 • Je kunt methodisch en ontwikkelingsgericht werken;
 • Je kunt zowel zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan vol afwisseling tussen 20 en 24 uur (omvang is bespreekbaar)
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 2.853,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Procedure
De gesprekken vinden plaats op 3 februari.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Achterhoek Ulft
Postcode 7071WS
Stad Ulft
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Tillie van Asselt, tel. nr 06-3166 5987
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 12-01-2022
Ingangsdatum 12-01-2022
Reageer voor 30-01-2022
Nummer 74109
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn