Ondersteuners Wonen NAH de Leest - Zutphen
Zozijn

Voor onze nieuwe locatie De Leest in Zutphen zijn wij nog op zoek naar enthousiaste en ondernemende 

Ondersteuners wonen

die met dit nieuwe team willen werken aan een warm thuis voor onze clienten.

Bekijk hier onze nieuwe locatie De Leest

                                          
Wat ga je doen?
Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan volgens de methodiek ‘Hooi op je Vork’. Je bent alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit zo nodig met de Persoonlijk Begeleider NAH-LG. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn (maatschappelijke) netwerk en bij de vrijetijdsbesteding.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Wie zijn wij?
Zozijn-Op Pad helpt mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten om weer grip op het leven te krijgen. Wij leveren hiervoor specialistische ondersteuning. Onze diensten bestaan onder andere uit: woonzorg, trainingen, logeren, werk, dagbesteding, behandeling, kinderen en jongeren met NAH, ondersteuning in het gezin en nog meer.

Begin 2021 breiden we in Zutphen onze diensten uit met ondersteuning voor mensen met NAH en een vraag op het gebied van verzorging en verpleging.
Gevolgen van hersenletsel verschillen van persoon tot persoon. Om de gevolgen hanteerbaar te maken is een aanpak op maat nodig. Op De Leest werken we samen met de bewoner en zijn of haar naasten aan het inzichtelijk maken van deze gevolgen en creëren we met elkaar een omgeving waarin we dit hanteerbaar kunnen maken. Hierbij zullen vooral de mogelijkheden centraal staan en niet zozeer de beperkingen. Wij geloven sterk in een positieve en warme benadering.

Op De Leest is 24 uur per dag begeleiding aanwezig om warme zorg-, verpleging- en ondersteuning te bieden. Hierbij worden we ondersteund door een eigen gedragswetenschapper en werken we nauw samen met andere disciplines als: huisartsen, paramedici, revalidatieartsen of welke andere disciplines ook maar nodig zijn.

We willen een fijn thuis organiseren voor de bewoners van de Leest. We bereiden er zelf maaltijden en organiseren koffiemomenten waarvan vrijblijvend gebruikgemaakt kan worden. We besteden veel aandacht aan een huiselijke sfeer, gezelligheid en er wordt 7 dagen per week, ook 's-avonds, dagbesteding op de locatie zelf aangeboden.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de bewoner toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk. 

Herken jij je in het volgende ?
Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal niveau 3, kennis van en ervaring met de doelgroep NAH. Jouw voorkeur gaat uit naar het werken op een zorg-intensieve groep. Je bent flexibel, sociaal, communicatief, proactief, liefdevol, vakkundig en vindingrijk. Je kunt methodisch (planmatig) werken en goed samenwerken.

 

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan vol afwisseling
  • Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar. Verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd hoort bij gebleken geschiktheid tot de mogelijkheid. Interne medewerkers behouden hun huidige aanstelling.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
  • Als ondersteuner een salaris van maximaal € 2766,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 16 november a.s. 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Wonen De Leest Zutphen
Postcode 7207 PA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Annelies Donderwinkel, manager NAH, 06-21381794 of bij Colette Huis in t Veld, teamondersteuner NAH 06-22631181.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 11-01-2021
Reageer voor 28-02-2021
Ingangsdatum 11-01-2021
Nummer 57000
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn