Begeleiders Wonen - Ulft
Zozijn

Ben jij een allround ondersteuner die zowel begeleidende als verzorgende vaardigheden bezit? Dan is dit een baan die bij je past. Wij zoeken voor wonen Ulft een

Ondersteuners met een dienstverband van 20 tot 24 uur per week

Wat ga je doen?
Je ondersteunt cliënten op een manier die past bij de persoon en zijn of haar ondersteuningsvraag. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent je continu bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en het vinden van een passende vrijetijdsbesteding. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden, neem je deel aan overlegvormen en lever je een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Dit zijn wij
Wonen Ulft kent een brede doelgroep. Zowel qua leeftijd en beperkingen verschillen de cliënten erg veel van elkaar. De ondersteuning varieert van 24-uurs zorg tot enkele uren per week. Dit is afhankelijk van de indicatie van de cliënt. Het wooncentrum biedt woongelegenheid aan vijftien cliënten. Het gebouw heeft twee verdiepingen. De woonruimten bestaan uit ruime woon- en slaapkamers of twee aparte kamers. Alle cliënten hebben een eigen wastafel en de meeste cliënten hebben een eigen keukenblok. De badkamers en keukens zijn voor gezamenlijk gebruik. Ook zijn er twee gezamenlijke woonruimtes op de begane grond waar cliënten en begeleiding elkaar ontmoeten. Rond de zomer van 2022 hopen we in nieuwbouw in Ulft te gaan wonen met cliënten, iedereen heeft dan een eigen appartement in een appartementencomplex in het centrum van Ulft.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

 

 

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een afgeronde opleiding binnen zorg en welzijn op minimaal niveau 3 en werkervaring in de gehandicaptenzorg;
 • Jehebt affiniteit met de doelgroep en talent om te organiseren:
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en enthousiast;
 • En je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken waaronder ook slaapdiensten;
 • Verder ben je liefdevol, vakkundig en vindingrijk:
 • Je kunt methodisch en ontwikkelingsgericht werken;
 • En je kunt structuur bieden;
 • Je kunt zowelzelfstandig werken, maar ook goed samenwerken.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan vol afwisseling tussen 20 en 24 uur (omvang is bespreekbaar)
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 2.766,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Procedure
De gesprekken vinden plaats op 21 en 28 april.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Achterhoek Ulft
Postcode 7071WS
Stad Ulft
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Tillie van Asselt, tel. nr 06-3166 5987
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 01-04-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 63070
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn