Avond- en weekendbaan intensieve begeleiding of intensieve verzorging
Elver

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende avond- en weekendbaan naast jouw vaste baan of wil je nu al ervaring opdoen naast jouw huidige studie? Lees dan meteen verder!

Ben jij benieuwd naar hoe het is om flexibel te werken binnen Elver? Lees dan de blog van Deborah.

Waar ga je werken?
Je gaat aan het werk voor Elver binnen regio Nieuw-Wehl, Laag-Soeren en/of Arnhem, dit kan zijn binnen een vast team of flexibel binnen teams in de intensieve begeleiding of intensieve verzorging. Wij kijken graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden.

Waarom via het Flexbureau werken?
Jij zou bij ons moeten werken omdat wij jou de kans bieden om nu al werkervaring op te doen binnen de gehandicaptenzorg tijdens jouw huidige opleiding. Mocht je een parttime baan zoeken naast jouw huidige baan, dan is dit zeker een manier om Elver te leren kennen voordat je de overstap maakt.
 

 1. Je kiest ervoor om gekoppeld te worden aan een vaste groep voor de avonden, weekenden en vakanties. In overleg met het team stem jij samen jouw rooster af.

 2. Via ons geavanceerde plansysteem kan jij zelf aangeven wanneer jij kan werken. Jij geeft jouw beschikbaarheid door en tevens kun je bieden op openstaande diensten waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zo kan jij zelf jouw rooster bepalen (wij vragen daarbij dat jij 2 weekenden per maand wordt ingezet).

Tijdens jouw sollicitatiegesprek kijk je met ons samen naar jouw wensen en de mogelijkheden binnen Elver.

Wat ga je doen?
Zoals wij hierboven hebben aangegeven zijn er verschillende opties om ingezet te worden binnen Elver. Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen één of meerdere teams binnen Elver. Als jij wordt gekoppeld aan een vaste groep, dan word je ingepland in het rooster en ben jij samen verantwoordelijk voor de diensten. Als je ervoor kiest om je in te schrijven voor losse diensten, dan heb je direct contact met de collega’s van het Flexbureau (Wendy, Lobke, Milou, Lieke of Kylie).

*Voor de doelgroep intensieve begeleiding werk jij met bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag. Daarbij kijk jij tijdens jouw dienst naar de vraag achter het gedrag. Wij werken vanuit Triple C. Dit betekent dat je als begeleider een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met je bewoner hebt. Niet het probleemgedrag is leidend, maar juist het tegemoetkomen aan de hulpvraag of onvervulde behoefte die onder dit gedrag schuilgaat. Het dagprogramma helpt de bewoners het gewone leven te ervaren aan de hand van betekenisvolle activiteiten. Denk hierbij aan boodschappen doen buiten het terrein, elke dag samen koken of lekker wandelen over ons mooie terrein.

*Voor de doelgroep intensieve verzorging werk je naast de dagelijkse ADL met tilliften. Voor deze doelgroep werken wij vanuit de LACCS visie. Via deze visie kijk je naar wat belangrijk is voor de bewoner en hoe diegene de wereld om zich heen ervaart. Hierbij pas je de zorg en begeleiding aan op de behoefte van de bewoner.

Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Het is belangrijk dat je samen kan werken met je collega’s, omdat je samen verantwoordelijk bent binnen een zelfstandig werkend team.
 • Je voert de werkzaamheden uit volgens de regels en instructies van Elver en houdt hierbij rekening met de individuele zorgplannen van de bewoners. Jij mag hierbij initiatief nemen door dagelijkse problemen zelf op te lossen en kan hierbij terugvallen op jouw collega’s.
 • Je bent beschikbaar voor avonden, weekenden en vakanties (hierbij wordt je minimaal 2 weekenden per maand ingezet).
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Pedagogiek, Social Work, Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Het is natuurlijk fijn dat jij veel mee kan brengen, maar wij bieden jou graag het volgende:

 • Samen met ons stem jij jouw contract af.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, maar als het van beiden kant goed bevalt dan zetten wij deze graag om naar onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan, maar ook een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 25 tussen de € 1.733,- en € 2.495,- of FWG 35 tussen de € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Wij gaan graag met jou in gesprek over de uren en mogelijkheden binnen Elver!

Bijzonderheden

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel of stuur een Whatsapp via 06-23988967, dan neemt Kylie Helmink contact met je op.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op.

*Meelopen op een woning is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver: Flexibele inzet (Nieuw-Wehl, Laag-Soeren of Arnhem)
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Supportteam HR, Kylie Helmink: 06-23988967
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 09-08-2019
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 01-01-2021
Nummer 35508
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver