Op zoek naar een uitdagende vakantiebaan in 2019?
Elver

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende vakantiebaan in de gehandicaptenzorg tussen 1 juni en 1 oktober 2019? Lees dan meteen verder!

Organisatie?

In alles wat we bij Elver doen, staat de cliënt centraal. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. We werken met zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging.

Functie?

Wij bieden jou een afwisselende vakantiebaan waarin jij ervaring op kan doen binnen de gehandicaptenzorg. Je krijgt de kans om groepen te helpen binnen wonen of dagbesteding.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij zoeken collega’s die minimaal 4 aaneengesloten weken beschikbaar zijn in de periode van 1 juni tot 1 oktober 2019. Jij beschikt over een relevant diploma op minimaal niveau 3 of volgt een zorgopleiding en hebt een stage afgerond.

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Salariëring is afhankelijk van diploma en ervaring. Voorwaarden en uren zijn bespreekbaar. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Bijzonderheden

Vervolg?

Zodra jij gesolliciteerd hebt door jouw CV en brief te mailen naar Flexbureau@elver.nl, nemen wij contact met jou op om aan te geven of jij in aanmerking komt voor deze baan. Voldoe jij aan de eisen? Dan nodigen wij jou uit voor een gesprek en kun jij in de zomer van 2019 aan de slag!

Elver is verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, voordat de arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

Ben jij onze nieuwe vakantiekracht?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel dan Kylie Helmink, Milou Veldhuis, Lobke Rijntjes of Wendy Lansink, intercedentes, via 0314 - 69 6215 of mail ons dan via Flexbureau@elver.nl.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Bel dan Kylie Helmink, Milou Veldhuis, Lobke Rijntjes of Wendy Lansink, intercedentes, via 0314 - 69 6215 of mail ons dan via Flexbureau@elver.nl
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 11-12-2018
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 01-06-2019
Nummer 42374
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver