Open sollicitatie
Aveleijn

Zet jij de cliënt centraal en kun jij in samenspraak met de cliënt achterhalen waar er ontwikkelingsstappen gezet kunnen worden die bijdragen aan een betekenisvol leven. Werk jij op een professionele en authentieke wijze, waarbij je rekening houdt met de emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt en ben jij daarbij gericht op de talenten maar houd je oog op de kwetsbaarheid?

Dan is Aveleijn op zoek naar jou!

Missie Aveleijn:

Vanuit de missie leven vol betekenis helpen we mensen met een verstandelijke beperking en/of een lage sociale redzaamheid de volle rijkdom van het leven te ervaren. We zien eigen kracht en denken in oplossingen. We werken dagelijks vanuit onze kernwaarden Ontmoeten, Ontwikkelen en Ondersteunen.

Werken bij Aveleijn doe je met hart en ziel. Altijd op zoek naar de volgende stap voor de cliënt, voor de organisatie en voor jezelf. Oplossingsgericht, positief, professioneel en met passie voor je vak draag je bij aan een leven vol betekenis. Onze kernwaarden vormen daarbij het uitgangspunt.

aveleijn-kwaliteitsrapport-banner-1024x456

Wat vragen wij:

Om voor de functie van begeleider in aanmerking te komen ben je in het bezit van minimaal een agogisch niv3/4 diploma. Je hebt ervaring in de gehandicapten zorg en hebt kennis van de eventuele bijbehorende (gedrags)problematiek. Je hebt inzicht in je eigen handelen en kunt hierop ook reflecteren.

Inschaling

Waar kom je te werken:

Aveleijn is een financieel gezonde organisatie. Je gaat werken met fijne en betrokken collega`s in een krachtig team met veel handelingsvrijheid.

Aveleijn heeft een onboardingsprogramma. Als eerste volg je de introductie dag, hierbij leer je meer over de organisatie. Eenmaal op je werkplek start het uitgebreide inwerktraject waarbij je collega`s je wegwijs maken. In het eerste jaar volg je afhankelijk van je functie een aantal trainingen, deze dragen bij aan de ontwikkeling van jouw basiskennis en vaardigheden die Aveleijn belangrijk vindt.

De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Je kunt kiezen uit een aantal collectieve ziektekostenverzekeringen. De functie is ingedeeld in functiegroep 35 (maximaal € 3.009,- bij een 36-urige werkweek) t/m functiegroep 45 (maximaal € 3.452,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Wij bieden een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, aanschaf van een laptop/tablet, sporten met korting via bedrijfsfitness en nog veel meer mogelijkheden.

Aveleijn heeft als kernwaarde ontwikkelen. Het verbreden, verdiepen en up to date houden van je kennis is belangrijk om steeds de beste zorg te bieden. Je krijgt daarom binnen Aveleijn alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Procedure

Herken jij jezelf in het boven beschreven profiel en wil jij bijdragen aan een betekenisvol leven van de cliënten van Aveleijn. Twijfel dan niet en solliciteer.

Door middel van je sollicitatie zal het team van recruiters contact met je opnemen om te kijken welke functies en locaties aansluiten bij jou achtergrond, opleiding en wensen.

Heb je nog vragen, schroom dan niet, en neem contact met ons op. Dit kan via de mail: [email protected] of via 06-57390845.

Iedereen heeft dromen, wensen en talenten.
Deze laten uitkomen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ helpen we mensen met een verstandelijke beperking en/of een lage sociale redzaamheid de volle rijkdom van het leven te ervaren. We zien eigen kracht en denken in oplossingen. We werken dagelijks vanuit onze kernwaarden Ontmoeten, Ontwikkelen en Ondersteunen.

Type Werkplein
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn
Postcode 7622 GW
Stad Borne
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij recruiters, via [email protected] of via 06-57390845
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Ambulant Hulpverlener
begeleider ambulant
Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Eerst verantwoordelijke verzorgende
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 15-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 30-05-2023
Nummer 120072
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn