Operatieassistent, Cardiothoracale Chirurgie
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Binnen het Medisch Spectrum Twente, afdeling thoraxchirurgie, bestaat een vacature voor een operatieassistent, cardiothoracale chirurgie.

Ons operatiekamercomplex bestaat uit 3 operatiekamers en een hybride-OK. Jaarlijks worden hier ongeveer 1300 operaties uitgevoerd. Veel aandacht gaat uit naar innovatieve ontwikkelingen en de nieuwste operatietechnieken.

In januari 2016 zijn we verhuisd naar de nieuwbouw. De operatiekamers en aanpalende afdelingen zijn in het nieuwe ziekenhuis geconcentreerd op één verdieping: De Nieuwe Hotfloor. Hierin zijn de drie thoraxoperatiekamers gerealiseerd en één hybride OK.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het instrumenteren en omlopen bij cardio-chirurgische ingrepen en longchirurgie. Je denkt actief mee over het constant verbeteren van onze afdeling en processen. Het betreft een interessante werkplek voor een operatieassistent die op zoek is naar een uitdaging of verdieping binnen het vak.

Functie eisen

  • Jij beschikt over het diploma operatieassistent; ook pas gediplomeerde (collega’s) of zij die binnenkort diplomeren worden uitgenodigd om te reageren;
  • Cardio-chirurgische ervaring is geen vereiste, wel een pré;
  • Jij bent enthousiast en collegiaal en kunt goed in teamverband werken;
  • De Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wij bieden

  • Gedegen inwerkproces op een interessant specialisme;
  • Zeer professioneel en enthousiast team;
  • Aantrekkelijke diensttijden;
  • 9-urige werkdag.

Arbeidsovereenkomst: Voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid omzetting naar onbepaalde tijd mogelijk. Kandidaten met een vast dienstverband binnen MST behouden hun arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk.
Arbeidstijd: 27 - 36 uur per week.
Salaris: FWG-55
CAO: Ziekenhuizen

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar www.werkenbijmst.nl

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) OK-Assistent
Publicatiedatum 21-03-2019
Reageer voor 01-07-2019
Ingangsdatum 21-03-2019
Nummer 44588

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente