Opleidingsadviseur Wilp
Zozijn

Opleidingsadviseur - Wilp

Resultaatgerichte opleidingsadviseur met oog voor de praktijk

Heb je een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van onderwijskunde? Draag je graag bij aan de ontwikkeling van collega's die werken met mensen met een verstandelijke beperking of een niet-aangeboren hersenletsel? En zie je het als een uitdaging om contact onderwijs met digitaal onderwijs te combineren? Dan ben jij degene die wij zoeken:


Opleidingsadviseur
met een arbeidsduur van 28,8 uur per week (80 %)

Wie zijn wij?

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Professioneel en Vindingrijk.

Opleiden en Ontwikkeling van de stafdienst M&O is verantwoordelijk voor ontwikkeling, aanbod, uitvoering en evaluatie van (competentiegerichte) opleidingen die voortkomen uit wet- en regelgeving en het vastgestelde Zozijn-beleid en vanuit specifieke opleidingsbehoeftes van managers. Daarnaast adviseert de unit organisatie breed op het gebied van opleiden. Het leer- en ontwikkelaanbod van de afdeling Opleiden en Ontwikkeling bestaat op dit moment uit meer dan 30 verschillende (blended) trainingen.

Wat ga je doen?
Je werkt in een enthousiast team met 20 collega's en adviseert op het gebied van opleidingsvraagstukken en competentie gerichte ontwikkeling van personeel. Je ontwikkelt, implementeert en geeft uitvoering aan Zozijnbrede opleidingen en je verzorgt interne trainingstrajecten op maat. Vanuit een heldere visie op opleiden verbind je de scholing met de kernvraag: "hoe draagt de scholing bij aan liefdevolle en professionele ondersteuning van onze cliënten"?

Een belangrijk onderdeel van je werk is het begeleiden en coachen van de interne opleiders (op didactisch, groepsdynamisch en vakinhoudelijk gebied), het organiseren van trainingen (samen met administratief medewerkers) en het afstemmen van opleidingen op specifieke doelgroepen. Uiteraard draag je zorg voor resultaatmeting en rapporteert hierover aan de opdrachtgever en/of de manager Opleiden en Ontwikkeling. Binnen het team heb je blended learning en het Learning Management Systeem als kerntaak.

Herken jij je in het volgende: 

Je hebt:

 • een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van onderwijskunde (of gelijkwaardig)
 • aantoonbare onderwijskundige en didactische expertise
 • ervaring met en een visie op de ontwikkeling van blended learning (harde eis)
 • affiniteit met zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking.

Je kunt:

 • scholingsvragen zodanig vertalen, dat die zowel vakinhoudelijk als vanuit gebruikerservaringen medewerkers helpen professioneel te doen wat er voor de cliënt toe doet
 • binnen hoofdlijnen zelfstandig werken, waarbij je goed kunt omgaan met contacten met verschillende belangen op diverse niveaus binnen Zozijn
 • samen met de administratief medewerker van de unit werken in een Learning Management Systeem (LMS).

Je bent:

 • klantgericht
 • goed op de hoogte van leerstijlen en didactische methoden
 • goed in staat om t.a.v. (collega) opleiders:
  • een vertrouwensrelatie met hen op te bouwen
  • scholing methodisch te plannen en uit te voeren
  • didactische ondersteuning en begeleiding te bieden
 • ontwikkelingsgericht en in staat tot zelfreflectie op je eigen gedrag
 • in het bezit van een rijbewijs en een auto

Dit bieden wij:

 • een uitdagende functie in een dynamische en ontwikkelingsgerichte werkomgeving
 • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar (bij gebleken geschiktheid vindt omzetting van het dienstverband naar onbepaalde tijd plaats)
 • een salaris van maximaal € 4.304,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 55 (CAO Gehandicaptenzorg)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Martin van den Tweel, manager Opleiden en Ontwikkeling, telefoonnummer 06-46176709.

Enthousiast?
We zien graag voor 5 september 2022 je CV met motivatie, per e-mail tegemoet: [email protected] of via de knop solliciteren De gesprekken staan gepland op dinsdag 13 september 2022 (1e ronde) en dinsdag 20 september in de ochtend (2e ronde).

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag"


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Adviseur
Publicatiedatum 05-08-2022
Ingangsdatum 05-08-2022
Reageer voor 05-09-2022
Nummer 113126
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn