Opleidingsadviseur
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE OPLEIDINGSADVISEUR
24 UUR

“Er is altijd een mogelijkheid tot ontwikkeling” dat is een uitgangspunt van De Passerel. Dit geldt voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze medewerkers? Dan heeft De Passerel een mooie brede functie.

Aandacht is ons werk
De Passerel ondersteunt mensen met een beperking van jong tot oud, om hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Dat doen we samen met onze cliënten, hun familie en iedereen die voor hen belangrijk is. Onze ondersteuning wordt ingezet op dat wat echt nodig is. Wij doen dat op eigen wijze en daar zijn we trots op.

Wij werken regionaal, onze locaties staan midden in de wijk in een voor cliënten vertrouwde omgeving.

Wij geven met meer dan 500 medewerkers vorm aan het ontwikkelingsproces van onze cliënten. Onze medewerkers hebben lef en energie en werken vanuit onze waarden vakmanschap, verbinding, vertrouwen en inspiratie. Zij werken zelfregulerend: In teams werken zij samen en zelfstandig, zij maken eigen keuzes om zo goed mogelijk aan te sluiten bij cliënten.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Aandacht voor ontwikkeling
Van een training geven tot beleid schrijven, jouw takenpakket is breed en gevarieerd:

Je ondersteunt en adviseert medewerkers en leidinggevenden bij opleidings- en ontwikkelingsvragen. Je ontwikkelt trainingen, scholingsplannen en bijvoorbeeld ook de content voor E-learning vanuit een duidelijke visie. Je schrijft het opleidingsplan van de organisatie

Om onze collega’s voor de toekomst te helpen opleiden heb je aandacht voor onze stagiaires en leerlingen en onderhoud je contacten met scholen en opleidingsinstituten.

Je werkt nauw samen met een collega die de planning en organisatie van opleidingen voor haar rekening neemt, samen kijken jullie ook naar de mogelijkheden die ons digitale opleidingssysteem biedt.

Je maakt deel uit van het P&O team (7 collega’s), samen leveren wij een bijdrage aan een werkomgeving waarin onze medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je werkt vanuit het kantoor in Apeldoorn en zoekt daarnaast de teams in de regio op.

Aandacht voor jouw talent
Met creativiteit, enthousiasme en actuele kennis van opleiden in de zorg weet je de visie en het beleid rondom leren en ontwikkelen uit te dragen en verder te ontwikkelen. Je vindt het leuk om ook praktisch aan de slag te zijn. Je kunt goed luisteren en weet door te vragen.

Je bent van nature een verbinder die snel de weg in de organisatie vindt. Je hebt een goede pen en je werkt gestructureerd.

Inschaling

Verder heb je een relevante Hbo-opleiding op het gebied van Opleiden of HR en heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Het zou fijn zijn als je bekend bent met Pynter.

Wat bieden wij jou
Een veelzijdige functie in een mooie organisatie. Een team met leuke collega’s waar je nauw mee gaat samenwerken en waarin we van elkaar leren en:

 • een salaris tussen de € 2728 en € 3894 (FWG schaal 50), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • een vast contract;
 • ontwikkelingsmogelijkheden voor jou;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Wil jij als opleidingsadviseur onze organisatie versterken, dan kijken we uit naar je reactie. We willen graag weten wie je bent en wat je ons kunt brengen. Mail je cv onder vermelding van vacaturenummer 022-75 naar: [email protected]

Heb je vragen over deze functie? Neem dan via telefoonnummer 055-3683838 contact met ons op en vraag naar Laetitia de Roy van Zuydewijn (Hoofd P&O).

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-75
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 22-08-2022
Reageer voor 01-11-2022
Ingangsdatum 22-08-2022
Nummer 113399
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel